16χρονος έκλεψε την πιστωτική του πατέρα του και κέρδισε ένα ταξίδι στο «νησί των οργίων» (pics & vid)

Gazzetta team
16χρονος έκλεψε την πιστωτική του πατέρα του και κέρδισε ένα ταξίδι στο «νησί των οργίων» (pics & vid)
Οι γονείς του έγινε έξαλλοι όταν τους είπε τι έκανε, με τον πατέρα του να «μαλακώνει» στη συνέχεια και να εκφράζει την επιθυμία να τον συνοδέψει. Κάτι ωστόσο που δεν μπορεί να γίνει...

Για το Sex Island έχουν γραφτεί αρκετά θέματα, καθώς χωρίς υπερβολή είναι η απόλυτη φαντασίωση ενός άνδρα. Έτσι, το όλο σκηνικό που στήνεται και φέτος από την «Goods Girls Co» έφτασε στα αυτιά ενός 16χρονου από την Χιλή...

Ο νεαρός λοιπόν ενθουσιάστηκε με όλα όσα διάβασε και αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη του, καθώς οι συμμετοχές είναι περιορισμένες, κάτι που σημαίνει οτι εκτός από το διαθέσιμο ρευστό που χρειάζεται, πρέπει να κερδίσεις και στην κλήρωση. Βλέπετε υπάρχουν πολλοί περισσότεροι από 30 άνδρες στον κόσμο που θα πλήρωναν περίπου 5.500 ευρώ για να ζήσουν την συγκεκριμένη εμπειρία.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο Μπράιαν λοιπόν, πήρε κρυφά την πιστωτική του πατέρα του, πλήρωσε και περίμενε να δει τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Σε αυτή, η τύχη του χαμογέλασε και κληρώθηκε μεταξύ των τυχερών, όμως σε εκείνο το σημείο ξεκίνησαν τα δύσκολα, καθώς θα έπρεπε να ενημερώσει τους γονείς του.

Μόλις τους το είπε, αμφότεροι έγιναν έξαλλοι, όμως ο πατέρας του άρχισε να... μαλακώνει όταν έμαθε τις λεπτομέρειες, σε σημείο να ζητήσει να τον συνοδέψει στο ταξίδι αυτό. Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει και έτσι, απλά περιορίστηκε στο να βάλει την υπογραφή του σε μία δήλωση οτι αφήνει τον γιο του να πάει εκεί.

«Έλαβα την προηγούμενη εβδομάδα ένα μέιλ το οποίο με ενημέρωνε οτι κέρδισα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Νόμιζα οτι ονειρευόμουν.

Το είπα στους γονείς μου και έγιναν έξαλλοι. Όταν όμως ο πατέρας μου ξεκίνησε να το ψάχνει, ζήτησε να έρθει μαζί μου. Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει», είπε ο Μπράιαν, ο οποίος περιμένει πως και πως να έρθει η μέρα που θα ξεκινήσει το ταξίδι του Sex Island, προκειμένου να έχει την πρώτη του ερωτική επαφή.

«Θέλω να κάνω σεξ για πρώτη φορά. Το να χάσω την παρθενιά μου, είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω προσπαθήσει να βρω κορίτσια στο Tinder, αλλά ποτέ δεν είχα το κουράγιο να τα συναντήσω. Μία φορά φίλησα μία φίλη στο σχολείο, αλλά δεν ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω μαζί μου. Τώρα όμως οι φίλοι μου με ζηλεύουν. Βέβαια, η μητέρα μου από τότε που της είπα τι έκανα, δεν μου έχει ξαναμιλήσει», συμπλήρωσε.

Θυμίζουμε οτι στο συγκεκριμένο τετραήμερο 30 άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να συνευρεθούν με 60 γυναίκες.