Ένας 11χρονος αναγκαζόταν να κάνει σεξ με την μητριά του για να σταματήσει να είναι gay (pics)

Gazzetta team
Ένας 11χρονος αναγκαζόταν να κάνει σεξ με την μητριά του για να σταματήσει να είναι gay (pics)
Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός, προκειμένου ο πατέρας και η μητριά του να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και να φυλακιστούν.

Ακόμα και το πιο άρρωστο μυαλό αρνείται να συλλάβει τα όσα αποκάλυψε ο Daniel Dowling για τα παιδικά του χρόνια και την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από τον πατέρα και την μητριά του, προκειμένου να μπει στον... σωστό δρόμο.

Όταν ήταν 11 ετών λοιπόν, είχε αποκαλύψει στους γονείς του πως ήταν ομοφυλόφιλος, όμως την αντίδρασή τους, ουδείς θα μπορούσε να την είχε προβλέψει.

Ο Richard Dowling θεώρησε σωστό να τον βάζει να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με την σύντροφό του, προκειμένου να αλλάξει ο σεξουαλικός προσανατολισμός του.

Μάλιστα, αρκετές φορές τον έδενε στο κρεβάτι, προκειμένου να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του με την Annette Breakspear.

Αυτό μάλιστα κράτησε για περίπου 3 χρόνια, μέχρι τη στιγμή που το... άρρωστο ζευγάρι, χώρισε, όμως οι περιπέτειές του δεν σταμάτησαν εκεί.

Σε ηλικία 16 ετών έπεσε στα... δίχτυα ενός άλλου παιδόφιλου, ο οποίος όμως πιάστηκε από την αστυνομία, η οποία έφτασε μέχρι τον Daniel Dowling χάρη στις φωτογραφίες που βρέθηκαν σπίτι του.

Η υπόθεση όμως δεν προχώρησε, καθώς οι αρχές δεν έδειξαν διάθεση να φτάσουν τόσο βαθιά την υπόθεση και έτσι το 2015 αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Κατέγραψε τον πατέρα του να παραδέχεται τα όσα είχε κάνει, παρουσιάζοντας την ομολογία του στο δικαστήριο.

Έτσι, ο Richard Dowling τιμωρήθηκε με 5 χρόνια φυλακή, ενώ η Annette Breakspear με 8.