Μουμιοποιημένο κεφάλι ελαφιού βρέθηκε καρφωμένο στα κέρατα ανταγωνιστή του (pics & vid)

Gazzetta team
Μουμιοποιημένο κεφάλι ελαφιού βρέθηκε καρφωμένο στα κέρατα ανταγωνιστή του (pics & vid)
Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ένας κυνηγός στο Κεντάκι των ΗΠΑ, ο οποίος κυνηγούσε ελάφια παρέα με ένα φίλο του.

Καθώς εντόπισε το θήραμά του και το πυροβόλησε θανάσιμα, παρατήρησε έναν ασυνήθιστα μεγάλο όγκο στα κέρατα του άτυχου ζώου.

Πλησιάζοντας στο σημείο για να συλλέξει το άψυχο σώμα του, διαπίστωσε με τεράστια έκπληξη ότι ο παράξενος όγκος δεν ήταν παρά το ξεριζωμένο κεφάλι ενός άλλου ελαφιού.

Μάλιστα, τα μπλεγμένα κέρατα των δύο ζώων μαρτυρούν και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα κέρατα των δύο ελαφιών βρέθηκαν μπλεγμένα, με τους ειδικούς να σημειώνουν ότι αυτά είναι απλώς τα αποτελέσματα της σφοδρής σύγκρουσης των δύο θηλαστικών για την κυριαρχία στην περιοχή.

Όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι δασοφύλακες της περιοχής, τα δύο ζώα είχαν επιδοθεί σε μία εξαιρετικά βίαιη μονομαχία, με το ένα ζώο να χάνει την ζωή του και στη συνέχεια να αποκεφαλίζεται από τον ανταγωνιστή του, χωρίς όμως ο τελευταίος να καταφέρει να απαλλαγεί από το κεφάλι του χαμένου, το οποίο παρέμεινε σε μουμιοποιημένη κατάσταση καρφωμένο πάνω στα κέρατά του.