Νικήτρια του βρετανικού λαχείου «δωροδοκεί» με 60.000 λίρες όποιον δεχθεί να βγει ραντεβού μαζί της (pics)

Gazzetta team
Νικήτρια του βρετανικού λαχείου «δωροδοκεί» με 60.000 λίρες όποιον δεχθεί να βγει ραντεβού μαζί της (pics)
Με έναν πρωτάκουστο τρόπο προσπαθεί η νεότερη νικήτρια του βρετανικού λαχείου να καταπολεμήσει την μοναξιά που νιώθει από την στιγμή που κέρδισε περίπου ένα εκατομμύριο λίρες.

Μετά από τον αναπάντεχο χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της, η Τζέιν Παρκ, που το 2012 είχε προκαλέσει αίσθηση στο Νησί όντας η νεαρότερη ever νικήτρια του βρετανικού EuroMillions, αποφάσισε να δοκιμάσει με άλλον τρόπο να φτάσει στην ευτυχία, τάζοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 60.000 λιρών τον χρόνο, σε όποιον άντρα δεχθεί να της κρατάει συντροφιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για jane park lottery winner

Μάλιστα, η Παρκ αποφάσισε να δημιουργήσει και μία ιστοσελίδα για να πετύχει τον στόχο της, στην οποία δέχεται τα μηνύματα των ενδιαφερόμενων αντρών, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως το χρηματικό ποσό δεν αποτελεί «πληρωμή για τις υπηρεσίες τους» αλλά απλώς τους παρέχει την δυνατότητα να μπορούν να της καλύψουν τις ανάγκες για την διασκέδασή της σε ακριβά εστιατόρια και κοκτέιλ μπαρ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι προσπάθειά της έχει αποφέρει καρπούς, ωστόσο η Παρκ δηλώνει αποφασισμένη να βρει το έτερόν της ήμισυ με κάθε δυνατό κι αδύνατο τρόπο.

Πληροφορίες: ladbible.com