Η στιγμή της ταυτόχρονης προσγείωσης δύο αεροσκαφών σε απόσταση αναπνοής (pics & vid)

Gazzetta team
Η στιγμή της ταυτόχρονης προσγείωσης δύο αεροσκαφών σε απόσταση αναπνοής (pics & vid)
Πρωτόγνωρες εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα από το διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια, όταν δύο αεροσκάφη προσγειώθηκαν ακριβώς την ίδια στιγμή, έχοντας μεταξύ τους απόσταση μόλις μερικών μέτρων.

Τα δύο αεροσκάφη (ένα Boeing 747 της American Airlines κι ένα δικινητήριο της American Eagle) προσέγγισαν ταυτόχρονα το αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, λαχταρώντας όμως όσους έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες του σπάνιου περιστατικού, καθώς πολλοί ήταν όσοι φοβήθηκαν για ενδεχόμενη σύγκρουσή τους στον αέρα.

Αρης – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Βέβαια, τα δύο αεροσκάφη προσγειώθηκαν ταυτόχρονα σε διαφορετικούς αεροδιαδρόμους, που απείχαν μεταξύ τους σχεδόν 300 μέτρα, γεγονός που εξασφάλιζε την ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων, όμως η οπτική γωνία της κάμερας τα έκανε να μοιάζουν σχεδόν κολλημένα το ένα στο άλλο.

Να σημειωθεί τέλος, πως αντίστοιχα περιστατικά είναι ιδιαίτερα σπάνια, όμως μία ιδιαιτερότητα του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο που διαθέτει αρκετούς παράλληλους διάδρομους απογείωσης, μάς χάρισε αυτές τις πρωτοφανείς εικόνες.