Το... Βουνό του Game Of Thrones πουλάει το πρόγραμμα γυμναστικής του (pics & vids)

Gazzetta team
Το... Βουνό του Game Of Thrones πουλάει το πρόγραμμα γυμναστικής του (pics & vids)
Όποιος θέλει να μοιάσει στον Júlíus Björnsson δεν έχει να κάνει κάτι άλλο από το να ακολουθήσει το πρόγραμμα που έκανε πριν την καλύτερη συμμετοχή του στους αγώνες δύναμης.

Η πιο επιβλητική μορφή του Game Of Thrones δεν είναι άλλη από αυτή του «Βουνού»...

Βλέποντας τον κόσμο από τα 206 εκατοστά και ζυγίζοντας περίπου 180 κιλά ο Júlíus Björnsson αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς ανθρώπους στον κόσμο. Κάτι που δεν αποτελεί απλά μία εκτίμηση, αλλά είναι γεγονός καθώς το 2018 κατέκτησε την πρώτη θέση στο «World's Strongest Man».

Φυσικά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, για να φτάσει στην κορυφή χρειάστηκε να ξοδέψει αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, ακολουθώντας με θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμα που του είχε βγάλει ο προπονητής Sebastian Oreb.

Αυτό, ο 27χρονος ηθοποιός το διαθέτει προς πώληση και όποιος νομίζει οτι έχει την δυνατότητα να το ακολουθήσει, μπορεί να το αγοράσει έναντι 34,5 ευρώ.

Σε αυτό περιλαμβάνεται το πρόγραμμα διάρκειας 12 εβδομάδων που ακολούθησε το «Βουνό» πριν την συμμετοχή του στους αγώνες δύναμης, υπολογιστής για να φτιάχνει τα βάρη που πρέπει να σηκώνει, videos με οδηγίες για το πως πρέπει να γίνονται οι ασκήσεις, αλλά και πληροφορίες σχετικά με την τεχνική και τις αρχές που πρέπει να ακολουθήσει όποιος θέλει να του μοιάσει.