5 πράγματα στην εμφάνισή σου που εκνευρίζουν τις γυναίκες

Gazzetta team
5 πράγματα στην εμφάνισή σου που εκνευρίζουν τις γυναίκες
Με πρώτη και βασικότερη όλων: Τη στάμπα ιδρώτα κάτω από τη μασχάλη σου.

Συμφωνούμε. Το γυναικείο μυαλό, είναι πράγματι, απροσπέλαστο. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα μάτια και τη μύτη του αδύναμου μεν, επικριτικού δε φύλου. Βέβαια, κάπου εδώ ας δώσουμε και σε εκείνες ένα δίκιο: Η εικόνα και η μυρωδιά ενός ανθρώπου ουσιαστικά «στήνουν» τη γοητεία του. Αφού είναι αυτές που είτε θα σε φέρουν πιο κοντά του είτε θα σε απομακρύνουν μια για πάντα.

Γιατί σημαντικό το να έχεις λέγειν, αλλά αν ο ιδρώτας σου προφτάσει να συστηθεί πριν από σένα τότε έχουμε πρόβλημα. Και είτε γίνει μέσω της στάμπας στο πουκάμισο είτε μέσω της μυρωδιάς είτε και τα δύο μαζί, το πρόβλημα είναι μεγάλο. Αφενός γιατί αυτό σημαίνει ότι χάνεις πόντους από τη γοητεία που λέγαμε παραπάνω αλλά και γιατί χάνεις αντίστοιχα και από την ευφυΐα αφού: Η συγκεκριμένη εμφάνιση προδίδει ότι δεν σκέφτηκες πριν βγεις από το σπίτι να φορέσεις ένα αποσμητικό όπως το Invisible Him του Noxzema για να κυκλοφορείς ασπροπρόσωπος, δίχως στάμπες και με ένα ωραίο, διακριτικό αρρενωπό άρωμα να σε ακολουθεί.

Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση που το στόμα σου ζέχνει τις μπύρες που κατέβασες χθες βράδυ με τους κολλητούς. Ούτε λόγος για το συνδυασμό μπλε παντελόνι - καφέ σακάκι - μαύρα παπούτσια.

Από τον τίτλο έχεις μπει στο κλίμα ότι αυτά που πρόκειται να διαβάσεις σήμερα, δεν θα σου χαϊδέψουν τα αυτιά. ΌΜΩΣ. Γίνονται για καλό σκοπό. Για το σεξαπίλ. Για τη γοητεία. Για το καλό σου όνομα τέλος πάντων.

5: Τα πολλά «μπιχλιμπίδια»

Δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ με νεκροκεφαλές πάνω σε δεύτερα κολιέ με σταυρούς και δε συμμαζεύεται. Για μία γυναίκα που δεν έχει ως αντρικό πρότυπο τον Βασίλη Τσιβιλίγκα στο «Η Θεία μου η χίπισσα» ένας πολύ φορτωμένος με αξεσουάρ άντρας, δεν είναι και το ό,τι καλύτερο μπορεί να της συμβεί. Αφενός, γιατί ως στυλ το έχει πετύχει μόνο ο Τζάρεντ Λέτο και αφετέρου γιατί το να έχεις περισσότερα κοσμήματα από τη συνοδό σου είναι κομματάκι περίεργο. Διαφωνείς;

4: Ο συνδυασμός των χρωμάτων

Είναι κατανοητό. Με την τσίμπλα στο μάτι δεν ξεχωρίζονται εύκολα τα χρώματα. Επίσης, δεν μας ενδιαφέρουν να τα ξεχωρίσουμε αφού πρακτικά, κοιμόμαστε όρθιοι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν βιαζόμαστε να φύγουμε από το σπίτι για να προλάβουμε το οτιδήποτε. Από τον προαστιακό μέχρι το ραντεβού μαζί της. Και κάπου εδώ, παγώνει η εικόνα. Και το κείμενο φωτίζεται στο σημείο «ραντεβού μαζί της».

Το ραντεβού μαζί της, στον δικό της κόσμο σημαίνει προετοιμασία αρκετών ωρών έτσι ώστε να αποφευχθούν κακοτοπιές ντυσίματος, βαψίματος, μυρωδιάς. Αν εξαιρέσουμε το βάψιμο (το οποίο ευτυχώς δεν έχεις) τα υπόλοιπα δύο, πρέπει και από σένα να έχουν φροντισθεί. Ειδάλλως: Για να σε βοηθήσουμε λίγο, σου προτείνουμε να μη φοράς ποτέ παραπάνω από δύο χρώματα πάνω σου. Ίσως αυτή είναι η πιο safe λύση.

3: Τα απεριποίητα γένια

Το έχουμε ξαναπεί ότι οι γυναίκες σε προτιμούν ξυρισμένο. Ένας από τους βασικούς λόγους που μπορούν τα γένια σου (ειδικά εκείνα των πολλών ημερών) να τις βγάλει έξω φρενών είναι γιατί τα τσιμπήματά τους είναι υπεύθυνα για τα σπυράκια τους. Και ποια γυναίκα θέλει να έχει σπυράκια στο πρόσωπο; Ήταν ρητορική η ερώτηση μην απαντήσεις. Η γκρίνια που μπορεί να προκαλέσει η εμφάνιση ενός και μόνο σπυριού στο πρόσωπό της, είναι μία συνθήκη που δεν θες να τη ζήσεις. Γι αυτό σε αυτό το σημείο, καλό θα ήταν να ευχαριστήσεις το Noxzema που σου δίνει να διαλέξεις από μία πληθώρα προϊόντων ξυρίσματος και να χρησιμοποιήσεις εκείνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και (το σημαντικότερο) δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα της.

2: Η μυρωδιά του στόματός σου

Μιας και μιλάμε για μυρωδιά σου, ας συζητήσουμε λίγο το λεπτό ζήτημα της κακοσμίας του στόματος. Δεν έχεις προλάβει να φας και το στομάχι σου ενημερώνει το κοινό που σε πλησιάζει. Κάπνιζες πριν από λίγο. Έπινες με την παρέα. Έφαγες σκορδαλιά γιατί είναι 25η Μαρτίου ή γιατί δεν μπορούσε να «γλιστρήσει» αλλιώς ο μπακαλιάρος. Δεν έχει καμία πραγματική σημασία. Και κανείς δεν πρόκειται να σε ρωτήσει πώς έφτασες στο σημείο να πλησιάζεις την άλλη και μόλις ανοίγεις το στόμα σου να θέλει να κάνει διακριτικά βηματάκια προς τα πίσω.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να αποφύγεις πάσει θυσία το να βρεθείς σε αυτήν τη θέση. Πλύνε δόντια. Φάε τσίχλες. Πιες νερό με λεμόνι. Κάνε κάτι αλλά μην είσαι «ο τύπος που μυρίζει η ανάσα του». Γιατί δεν είναι ωραίο και γιατί στο άκρως πρακτικό κομμάτι: Δεν θα καταφέρεις να τη φιλήσεις ποτέ.

1: Τα λερωμένα από ιδρώτα ρούχα

Γιατί όπως λέγαμε και παραπάνω, ο συνδυασμός στάμπας ιδρώτα κάτω από τη μασχάλη με την αντίστοιχη χαρακτηριστική άσχημη μυρωδιά, είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει. Έλξεις, έρωτες, φλερτ, τα πάντα όλα. Σκέψου πόσο άσχημη είναι η μυρωδιά του ιδρώτα, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε κλειστό χώρο. Ε και τώρα σκέψου, αυτή η δυσωδία να βγαίνει από τη δική σου μασχάλη. Γι’ αυτό μην το κάνεις. Ειδικά όταν το να αποφύγεις μία τέτοια κατάσταση είναι τόσο εύκολο. Και γρήγορο. Noxzema Invisible, παιδιά! Προστατεύει από τα λευκά σημάδια στα μαύρα ρούχα, ενώ ελαχιστοποιεί τα κίτρινα σημάδια στα λευκά. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν το ύφασμα από το αγαπημένο σου πουκάμισο θα γίνει πιο «σκληρό» εξαιτίας του αποσμητικού σου. Και η τελευταία πρόταση να γίνει: Οι τσίχλες, οι πλύσεις στα δόντια, τα συχνά ντους και το Noxzema Invisible HIM, είναι σύμμαχοί σου. Μην τους αγνοείς.

Plus: Σου εγγυάται 48 ώρες προστασίας.

Σημείωση: Τώρα που το ξέρεις, δεν έχεις καμία δικαιολογία να σε εντοπίζουμε στο χώρο από την άσχημη μυρωδιά σου.

Σαν μία σούμα των παραπάνω: Μία γυναίκα έχει ως κορυφαίο «τικ» της το κομμάτι της καθαριότητας. Εάν τα ρούχα σου μυρίζουν τσιγάρο ή ιδρώτα ή κάτι άσχημο τέλος πάντων. Αν την φτάνεις στο σημείο να εύχεται οι μασχάλες σου να μύριζαν αποσμητικό αντί ιδρώτα. Αν την δεις να απομακρύνεται κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου. Να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Φρόντισε να δείχνεις καθαρός και να είσαι μυρωδάτος.

Οι τσίχλες, οι πλύσεις στα δόντια, τα συχνά ντους και το Noxzema Invisible HIM, είναι σύμμαχοί σου.

Μην τους αγνοείς.