Επί 4 χρόνια, ένα ζευγάρι έκανε sex με λάθος τρόπο (pic)

Gazzetta team
Επί 4 χρόνια, ένα ζευγάρι έκανε sex με λάθος τρόπο (pic)
Η λύση μπορεί να δόθηκε μετά από 4 χρόνια προσπαθειών, ωστόσο το καλό στην υπόθεση είναι πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Για τέσσερα χρόνια, ένα νεαρό ζευγάρι στην Κίνα, προσπαθούσε να κάνει παιδί, όμως οι προσπάθειές του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Έτσι, ο 26χρονος και η 24χρονη σύζυγός του, αναγκάστηκαν να επισκεφτούν τον γυναικολόγο, Liu Hongmei, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιο είναι το πρόβλημα.

Η νεαρή εξήγησε στον γιατρό πως κάνουν sex αρκετά συχνά, όμως για έναν περίεργο λόγο πονάει αρκετά. Τον υπομένει όμως, καθώς τόσο αυτή, όσο και ο άντρας της, θέλουν πολύ ένα παιδί.

Έτσι, η πρώτη εκτίμηση που έκανε ο DR Liu ήταν πως πρόκειται για κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όταν όμως πήγε να εξετάσει την γυναίκα, διαπίστωσε πως είναι παρθένα, ενώ αμέσως μετά παρατήρησε πως η είσοδος στον πρωκτό της ήταν ασυνήθιστα μεγάλη.

Κάπου εκεί λοιπόν ρώτησε το ζευγάρι για τον τρόπο που κάνουν έρωτα και από τις απαντήσεις του, κατάλαβε οτι έκαναν πρωκτικό sex για τέσσερα χρόνια. Αφού τους ενημέρωσε για τον σωστό τρόπο, τους έκανε δώρο ένα σχετικό βιβλίο και έφυγαν...

Λίγους μήνες αργότερα, το ζευγάρι είδε την επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα και ως μία μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης, έστειλαν στον DR Liu 100 αυγά και μία ζωντανή κότα.

«Είναι πολύ σπάνιο ούτε η γυναίκα, αλλά ούτε και ο άνδρας να μην ξέρουν τόσο βασικές πληροφορίες. Ακόμη όμως και στις μέρες, μπορεί να συμβεί», σχολίασε χαρακτηριστικά ο γιατρός.