5 λόγοι για να πας κρουαζιέρα αυτό το καλοκαίρι (vid)

Gazzetta team
5 λόγοι για να πας κρουαζιέρα αυτό το καλοκαίρι (vid)
Πήγαμε σε ένα κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises και βρήκαμε τα καλύτερα σημεία του που θα σε πείσουν να αφήσεις το ξενοδοχείο στην άκρη.

Το καλοκαίρι έφτασε στα μισά του και τα ρολόγια χτυπούν επίμονα για να μας υπενθυμίσουν ότι πλησιάζει η καλύτερη μέρα του χρόνου: η ημέρα της έναρξης των διακοπών.

Τα απρόοπτα βέβαια δεν λείπουν. Συνεννοήσεις, κρατήσεις, «να πάρω αμάξι ή να μην πάρω;», «πήρες να ρωτήσεις πόσο έχει το δωμάτιο;», «θα βρούμε άραγε τελευταία στιγμή κάτι που να μας αρέσει;», «σίγουρα κάτι θα ξέχασα», τρέξιμο, άγχος, όλα αυτά μαζί περνούν από το μυαλό μας κάθε 5'' που σκεφτόμαστε τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ευτυχώς, πλέον, στις διακοπές δεν περιλαμβάνεται η λέξη «άγχος». Τέλος στις ατέλειωτες ώρες στο διαδίκτυο για να βρεις δωμάτιο, τέλος στα κομπιουτεράκια για να υπολογίσεις πόσο σου κοστίζει το κάθε βράδυ, τέλος το να μαδάς τη μαργαρίτα αναρωτώμενος «θα είναι στα 100 μέτρα από τη θάλασσα ή στα 1000;».

Όλα αυτά μένουν πίσω με δύο απλές λέξεις: Celestyal Cruises.

Αν στο παρελθόν νόμιζες ότι η κρουαζιέρα δεν κάνει για εσένα, τώρα ξέρεις ότι δεν έχεις επιχειρήματα να στηρίξεις κάτι τέτοιο.

Εμείς θα σου πούμε μόνο αυτό: Πώς θα σου φαινόταν να γυρίσεις τα ομορφότερα νησιά σε λίγες μέρες, χωρίς να σε νοιάζει ούτε το που θα κοιμηθείς, ούτε το τι θα φας, ούτε το πως θα περάσεις το βράδυ σου, ούτε το αν θα κάνεις νέες γνωριμίες;

Ναι, η κρουαζιέρα στα προσφέρει όλα αυτά, στον υπερθετικό βαθμό και με τρομερά ποιοτικό τρόπο.

Εμείς κάναμε το τεστ και επισκεφτήκαμε το Celestyal Crystal.

Με 313 εξωτερικές καμπίνες (163 εσωτερικές και 53 με μπαλκόνια), 10 καταστρώματα που ανοίγουν μπροστά σου έναν νέο κόσμο, κέντρο σπα, γυμναστήριο, χώρους ψυχαγωγίας, εστιατόρια, μπαρ, πισίνα, υδρομασάζ και τόσα ακόμη δυνατά σημεία, μας έπεισε με την πρώτη ματιά.

Έτσι, συγκεντρώσαμε σε ένα βίντεο τους 5 λόγους που θα πείσουν και εσένα να μας ακολουθήσεις. Πάτα το play και τα λέμε εκεί!