Μία γυναίκα έμεινε με τα εισιτήρια στο χέρι, αφού η αεροπορική άλλαξε το πρόγραμμα και της χάρισε 25 λεπτά διακοπών! (pic)

Gazzetta team
Μία γυναίκα έμεινε με τα εισιτήρια στο χέρι, αφού η αεροπορική άλλαξε το πρόγραμμα και της χάρισε 25 λεπτά διακοπών! (pic)
Μία 24χρονη ήθελε να κάνει έκπληξη στο αγόρι της. Έκλεισε νωρίς εισιτήρια για Πορτογαλία, ωστόσο πριν πετάξει η αεροπορική άλλαξε το πρόγραμμα και της... επέτρεψε να μείνει εκεί για 25 λεπτά.

Η νεαρή γυναίκα σκέφτηκε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον αρραβωνιαστικό της.

Ο σύντροφός της εργάζεται στην Πορτογαλία και για τα 30α γενέθλιά του σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να κλείσει εισιτήρια για να του κάνει έκπληξη.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η κοπέλα έκλεισε τα εισιτήριά της τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, η αεροπορική άλλαξε το πρόγραμμα και μετέφερε για νωρίτερα και την άφιξή της.

Η εταιρεία ενημέρωσε την 24χρονη πως θα προσγειωθεί από την Γλασκόβη στη Λισαβόνα στις 20.30 και 25 λεπτά αργότερα είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα στο μήνυμα! Έβαλα κι έναν συνάδελφό μου να το διαβάσει! Είχα σχεδιάσει τόσο καιρό αυτό το ταξίδι και πλήρωσα ακριβά τα εισιτήρια. Πίστευα πως είχε γίνει κάποιο λάθος, πως ήταν κάποιο αστείο. Όταν γύρισα σπίτι δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω».