H πυροσβεστική «έσωσε» έναν 20χρονο που κόλλησε σε μία κούνια παιδικής χαράς (pics)

Gazzetta team
H πυροσβεστική «έσωσε» έναν 20χρονο που κόλλησε σε μία κούνια παιδικής χαράς (pics)
Αφού πέρασε τρεις ώρες προσπαθώντας να βγει, αναγκάστηκε να πάρει τηλέφωνο την πυροσβεστική.

Όλοι έχουμε αισθανθεί την ανάγκη να νιώσουμε σαν παιδιά, αλλά πρέπει να το κάνουμε με... μέτρο και εκεί που μας παίρνει. Όχι όπως έγιναν με 20χρονο στο Ίπσουιτς, ο οποίος χρειάστηκε την βοήθεια της πυροσβεστικής, προκειμένου να μπορέσει να πάει σπίτι του...

Η παρακάτω ιστορία λοιπόν, έλαβε χώρα την Τετάρτη στο Landseer Park, όπου ένας νεαρός είπε να θυμηθεί τα... νιάτα του, κάνοντας κούνια. Μόνο που έκατσε σε μία που ήταν για μικρά παιδιά, την ώρα που ο ίδιος τα είχε τα κιλάκια του στην περιφέρεια.

Έτσι, όπως εύκολα καταλαβαίνεται, κόλλησε και δεν μπορούσε να βγει. Για τρεις ώρες προσπαθούσε, χωρίς όμως αποτέλεσμα και αναγκάστηκε να πάρει τηλέφωνο την πυροσβεστική.

Όταν οι άνδρες της έφτασαν εκεί, αρχικά προσπάθησαν να τον βγάλουν τραβώντας τον, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε άλλη λύση.
Έβγαλαν τα κατσαβίδια και αποσυναρμολόγησαν την κούνια, με τον 20χρονο να τους ευχαριστεί και να τους λέει πόσο ντροπιασμένος νιώθει για το περιστατικό αυτό, το οποίο όμως δεν είναι το μοναδικό.

Πριν από 2 χρόνια κάτι ανάλογο είχε συμβεί με μία κοπέλα. Μόνο που εκεί δεν ξεβίδωσαν την κούνια, αλλά αναγκάστηκαν να την κόψουν.