Ο τατουατζής έκανε λάθος και η μάνα... αντί ν' αλλάξει το τατουάζ, άλλαξε το όνομα του γιου της!

Gazzetta team
Ο τατουατζής έκανε λάθος και η μάνα... αντί ν' αλλάξει το τατουάζ, άλλαξε το όνομα του γιου της!
Λογικά δεν υπήρχε διαφορετική λύση! Μία μητέρα άλλαξε το όνομα του γιου της, επειδή ο τατουατζής έκανε λάθος.

Οι ειδικοί φωνάζουν και... ξαναφωνάζουν να προσέχουμε όταν αποφασίζουμε να κάνουμε ένα τατουάζ, ειδικά όταν η φράση δεν είναι στη γλώσσα που μιλάμε.

Αυτή την φορά έγινε κάτι μοναδικό. Μία μητέρα από τη Σουηδία ζήτησε από έναν τατουατζή να «χτυπήσει» στο χέρι της τα ονόματα τα παιδιών της.

Όταν γύρισε στο σπίτι έπαθε την πλάκα της ζωής της. Ο καλλιτέχνης είχε κάνει λάθος βλέπετε κι αντί να σχεδιάσει το όνομα του γιου της «Κέβιν», έγραψε «Κέλβιν».

«Του είπα ότι θέλω να μου κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών μου. Του έδωσα τα ονόματα τους. Εκείνος έκανε το σχέδιο και δεν με ρώτησε κάτι για το πώς προφέρονται. Έτσι, δεν πέρασε καμία αρνητική σκέψη από το κεφάλι μου».

Όταν κατάλαβε το λάθος όμως ξέσπασε σε κλάματα:

«Η καρδιά μου σταμάτησε, νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω».

Φυσικά, εκείνη επέστρεψε πίσω και ο τατουατζής γελώντας της είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για το λάθος του κι απλά της έδωσε πίσω τα χρήματά της.

Η μητέρα έκανε έρευνα και είδε πως χρειάζονται πολλά χρήματα για να διορθώσει το λάθος και πως ήταν ολόκληρη διαδικασία.

Όταν όμως έχεις πρακτικό μυαλό, βρίσκεις αμέσως τη λύση! Έτσι, με το σύζυγό της αποφάσισαν αντί για το τατουάζ ν' αλλάξουν το όνομα του γιου τους.

«Δεν είχα ακούσει ξανά το όνομα Κέλβιν, ήταν μοναδικό κι έτσι πλέον πιστεύω πως είναι καλύτερο από το Κέβιν».

Πληροφορίες: independent.co.uk