Έμαθαν σε κουφό σκυλάκι να συνεννοείται με νοήματα (pics & vid)

Gazzetta team
Έμαθαν σε κουφό σκυλάκι να συνεννοείται με νοήματα (pics & vid)
Η απώλεια της ακοής ενός σκύλου δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση αγάπης και στοργής με τους νέους ιδιοκτήτες του, που φρόντισαν να βρουν άλλο δίαυλο συνεννόησης.

O Ιγκόρ, ένα καθαρόαιμο μπουλ τεριέ 10 μηνών γεννήθηκε με προβλήματα ακοής με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα, καθώς καμία οικογένεια δεν μπορούσε να τον υιοθετήσει.

Μετά από πέντε εναλλαγές ιδιοκτήτη κι αφού το συμπαθέστατο τετράποδο άρχισε να νιώθει την εγκατάλειψη, η «σωτηρία» ήρθε εξαιτίας της αγάπης και της φροντίδας της νέας του οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα του ιδιοκτήτρια αποφάσισε να του δώσει όλη της την αγάπη, προσπαθώντας παράλληλα να του διδάξει μερικές απλές εντολές στη νοηματική γλώσσα.

Ο Ιγκόρ αποδείχθηκε εξαιρετικός μαθητής και μέσα σε πολύ μικρόωχρονικό διάστημα κατάφερε να αφομιώσει όσα διδάχθηκε και πλέον εκτελεί άμεσα τιςωεντολές τηςωιδιοκτήτριάς του.

Αρχικά, η Ellie Bromilow κατάφερε να μάθει στον Ιγκόρ μια σειρά από εντολές, μεταξύ των οποίων την εντολή για να κάτσει, για να βγει βόλτα αλλά και την εντολή για να αρχίσει τις σβούρες, ενώ η εκπαίδευση του Ιγκόρ συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Τελικά, η αγάπη κι η φροντίδα είναι σε θέση να υπερνικήσουν όλες τις δυσκολίες...