Ταξίδεψαν για 1 ώρα σκαρφαλωμένοι σε τρένο που έτρεχε με 100 χιλιόμετρα την ώρα (pics & vid)

Gazzetta team
Ταξίδεψαν για 1 ώρα σκαρφαλωμένοι σε τρένο που έτρεχε με 100 χιλιόμετρα την ώρα (pics & vid)
Οι δύο «λαθρεπιβάτες» είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν μία βόλτα από προνομοιακή θέση με μία αμαξοστοιχία που κινούνταν με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Λάτρεις της αδρεναλίνης αποδείχθηκαν δύο νεαροί Λευκορώσοι, οι οποίοι κατάφεραν να ταξιδέψουν σκαρφαλωμένοι στο πίσω μέρος μίας αμαξοστοιχίας, που έτρεχε με σχεδόν 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Το ζευγάρι των εφήβων σκαρφάλωσαν κρυφά πάνω στην αμαξοστοιχία στον σταθμό Γκομέλ του Μινσκ, φιλοδοξώντας να συνδυάσουν μία γρήγορη επιστροφή στα σπίτια τους με μία αξέχαστη εμπειρία αδρεναλίνης, ενώ με το κινητό του ενός κατέγραψαν κάθε στιγμή της ριψοκίνδυνης «αποστολής» τους.

Βέβαια, οι δύο έφηβοι φαίνονται να αγνοούν τους κινδύνους που ελοχεύουν από την πράξη τους, καθώς σε περίπτωση απώλειας της ισορροπίας κάποιου, τα πράγματα θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.

Πάντως, ο 19χρονος Αλεξάντερ δεν φάνηκε να πτοείται ούτε από την ιλιγγιώδη ταχύτητα καθώς κάποια στιγμή πιάνει το selfi stick που είχε στην τσάντα του για να καταγράψει μερικά πιο πανοραμικά πλάνα της περιπέτειάς του, την ώρα που η 18χρονη φίλη του Λίλια φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Ευτυχώς, η «κούρσα» ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο, ενώ οι δύο νεαροί δηλώνουν έτοιμοι να επαναλάβουν τις περιπλανήσεις τους, αυτή τη φορά σκαρφαλώνοντας σε κάποιο ουρανοξύστη ή σε νερά που κολυμπούν επικίνδυνοι καρχαρίες.