O Αϊβαλιώτης κρίνει διάσημες Ελληνίδες στο twitter: Από Γκερέκου... μέχρι Κορινθίου (pics)

Gazzetta team
O Αϊβαλιώτης κρίνει διάσημες Ελληνίδες στο twitter: Από Γκερέκου... μέχρι Κορινθίου (pics)
Ο πρώην πολιτευτής του Γιώργου Καρατζαφέρη με συνεχόμενα tweets αναδεικνύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις κορυφαίες προτιμήσεις του σχετικά με την εγχώρια showbiz.

O Kώστας Αϊβαλιώτης, πρώην βουλευτής Αττικής με το ΛΑΟΣ, φροντίζει συχνά πυκνά να αναδεικνύει την ομορφότερη Ελληνίδα μέσα από το λογαριασμό του στο twitter, ενώ με συνεχόμενα updates φροντίζει να ανανεώνει τις κορυφαίες Ελληνίδες από τις πρώτες θέσεις της λίστα του.

Το πρώτο χτύπημα ήρθε στις αρχές του 2015, όταν έδωσε το «στέμμα» στη Νόνη Δούνια, ενώ στην κατηγορία άνω των 50, την πρώτη θέση στην καρδιά του είχε η πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου.

Επόμενο update, περίπου 13 μήνες αργότερα, όταν μία άλλη πολιτικός με θητεία στο Υπουργείο Τουρισμού, η Όλγα Κεφαλογιάννη, εκθρόνισε τη Νόνη Δούνια από τη 2η θέση, ενώ η πρωτιά παραμένει καπαρωμένη μέχρι σήμερα, από τη σύζυγό του, Νάνσυ.

Επόμενο χτύπημα, περίπου 6 μήνες αργότερα, όταν η Μαρία Κορινθίου, αναδείχθηκε «αναπληρωματική Σταρ Ελλάς» στην καρδιά του πρώην βουλευτή, μαζί με την παρότρυνση να αποφύγει τις φωτογραφίσεις με εσώρουχα, καθώς... δεν τις χρειάζεται.

Τελευταίο tweet από τον Κώστα Αϊβαλιώτη, μόλις χθες, όπου η δεύτερη θέση αλλάζει και πάλι χέρια, με την Ελένη Φιλίνη να δέχεται τα «περαστικά» από τον πρώην βουλευτή μαζί με το βραβείο της δεύτερης ομορφότερης Ελληνίδας, η Μαρία Κορινθίου να «υποβιβάζεται» στην 3η θέση, ενώ αιώνια πρώτη παραμένει η σύζυγός του, Νάνσυ, η οποία φαίνεται πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να κρατάει σε εγρήγορση το ενδιαφέρον του άντρα της.