Κάνει αποχή από την αυτοϊκανοποίηση για 421 μέρες και είναι... μιά χαρά (pic & vid)

Gazzetta team
Κάνει αποχή από την αυτοϊκανοποίηση για 421 μέρες και είναι... μιά χαρά (pic & vid)
Ο αποφασισμένος νεαρός είχε εθιστεί στις αισθησιακές ταινίες κι έλαβε δραστικότατα μέτρα...

Ο Luke Eilers είναι ένας νεαρός άντρας που πριν από περίπου 1 χρόνο και μερικούς μήνες,πήρε μία κομβική απόφαση για τη συνέχεια της ζωής του.

Αφού διαπίστωσε ότι είχε εθιστεί στην παρακολούθηση ταινιών πορνό σε ανησυχητικό βαθμό, αποφάσισε να απέχει από την πράξη της αυτοϊκανοποίησης για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα άντεχε.

Πλέον, έχει φτάσει στις 421 ολόκληρες ημέρες, ενώ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την αποχή αυτή, καθώς ήδη αισθάνεται τη βελτίωση σε αρκετούς τομείς της καθημερινότητάς του.

Η σιγουριά, η αποφασιστικότητα, η ενέργεια μέσα στη μέρα του κι η πνευματική του διαύγεια επανήλθαν στη ζωή του, σε βαθμό που ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε.

Να σημειωθεί πως ο Eilers απέχει μόνο από την αυτοϊκανοποίηση αλλά όχι κι από το σεξ, καθώς θεωρεί τη σεξουαλική πράξη με τη σύντροφό του, επιβεβλημένη κι απαραίτητη.

Ο ίδιος αναφέρει ότι η εξάρτησή του από την παρακολούθηση πορνό είχε αρκετές επιπτώσεις στη ψυχολογία του, καθώς οι αγχώδεις διαταραχές κι η έλλειψη κινήτρων τον είχαν επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό.