Τι δώρα να πάρεις φέτος τα Χριστούγεννα (pics)

Gazzetta team
Τι δώρα να πάρεις φέτος τα Χριστούγεννα (pics)
Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου που πρέπει να... σπάσεις το κεφάλι σου για βρεις τι δώρα θα πάρεις στους αγαπημένους σου. Θα αποφύγεις όλη την ταλαιπωρία, αν ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις μας και αν βέβαια πας στα Public!

Τι ωραία εποχή τα Χριστούγεννα!

Στολισμένα παντού, χριστουγεννιάτικα δέντρα, λιχουδιές, οικογενειακό κλίμα, χαρούμενα τραγούδια και δώρα! Πολλά δώρα! Όλων των ειδών! Και μάλιστα στα Public, μέσα από την τεράστια γκάμα δώρων που έχεις στην επιλογή σου, είναι αδύνατο να μη βρεις το κατάλληλο για όλους!

Και αυτό είναι σημαντικό καθώς ας μη γελιόμαστε, τα δώρα είναι ίσως το τελειότερο πράγμα στα Χριστούγεννα και όλοι θέλουμε όχι μόνο να δεχόμαστε αλλά και να κάνουμε! Αρκεί βέβαια να μην χρειαστεί να σκεφτείς 1000 ιδέες, πριν τις απορρίψεις όλες!

Σκέψου, λοιπόν, να μπορούσες να αφαιρέσεις το ψάξιμο απ' όλη τη διαδικασία και να πας απευθείας στην αγορά τους και την προσμονή να δεις τις εκφράσεις των αγαπημένων σου, όταν τους τα δώσεις!

Με τη βοήθεια τη δική μας και των Public όλα γίνονται!

Πάμε να τα δούμε μαζί:

Για το σπίτι

Για το σπίτι το δικό σου, του φίλου σου, των γονιών σου, για οποιοδήποτε σπίτι.

Είναι κάτι που οι πάντες αγαπούν κι έχουν συνδυάσει ως το απόλυτο... τσιμπολόγημα σε χαλαρές φάσεις. Ποπ κορν!

Αγοράζεις τον παρασκευαστή ποπ κορν (ποπκορνομηχανή στο χωριό μας) Ariette Pop Corn Maker 2952 Party Time κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σε ποιον δεν θα άρεσε ένα δώρο που φτιάχνει ποπ κορν; Είτε θες να δεις ταινία, είτε σειρά, είτε επαναλήψεις, ποπ κορν θα φτιάξεις. Κι όχι μόνο αν θες να δεις τηλεόραση, αλλά κι αν θες να συζητήσεις με φίλους σου, τα ποπ κορν είναι τέλεια για... party time! Παρακαλούμε.

Εναλλακτική: Όλα τα παραπάνω ισχύουν αν το σπίτι έχει καφιετέρα. Αν δεν έχει, τότε η καφετιέρα espresso ILLY Francis Y3 είναι το κατάλληλο δώρο!

Πολύ απλά γιατί χωρίς καφέ... δεν κάνουμε βήμα και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πίνεις αυθεντικό espresso μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σου.

Για εκείνον

Αρκεί να είναι άνδρας! Να μας συγχωρήσουν οι δεσποινίδες και οι κυρίες, αλλά εδώ μιλάμε για... πόλεμο!

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για έναν άντρα από το Call of Duty WWII.

To εθιστικό video game επιστρέφει στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμου. Από την απόβαση της Νορμανδίας έως το δάσος Hurtgen, μια ομάδα νεαρών στρατιωτών ενώνεται σαν οικογένεια για να αντιμετωπίσει τον κατακτητή και την φρίκη του πολέμου.

Είναι δυνατόν κάποιος να μην πωρωθεί μόνο και μόνο από το σενάριο;

Κι αν η δεύτερη σκέψη σας είναι πως τα video games οδηγούν στην απομόνωση του ανθρώπου, ακυρώστε την, καθώς το multiplayer του Call of Duty σου δίνει ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να παίξεις με άλλους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αξίζει!

Εναλλακτική: Αν έχετε το μπάτζετ, βέβαια, αντί για ένα παιχνίδι PS4, μπορείτε να αγοράσετε ένα... PS4!

Το Sony PlayStation 4 Pro έρχεται μαζί με το Gran Turismo Sport σε ένα φοβερό πακέτο.

Μιλάμε για την πρώτη κονσόλα με δυνατότητα απόδοσης 4Κ ανάλυσης, επεξεργαστή "Jaguar" και γραφικά που δημιουργούν την απόλυτη gaming εμπειρία! Το καλύτερο δώρο στον κόσμο!

Για εκείνη

Η μουσική κάνει καλύτερα τα πάντα. Ειδικά τη γυμναστική! Αν λοιπόν η κοπέλα σας/φίλη σας/μητέρα σας ιδρώνει στο γυμναστήριο, το κολυμβητήριο ή στο σπίτι, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το MP3 Sony NW WS413.

Είναι αδιάβροχο, είναι ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές και εφαρμόζει τέλεια στα αυτιά με τα in-ear ακουστικά ακόμα κι αν τρέχεις, κάνεις ποδήλατο ή κολυμπάς.

Πέρα απ' όλα τ' άλλα, όμως, με τη λειτουργία Ambient ακούς όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου για να μην χάνεις επαφή με το περιβάλλον. Από τις πιο safe επιλογές για δώρα, που σίγουρα αξίζει τα χρήματα που θα δώσετε και ο αποδέκτης θα το απολαύσει στο 100%!

Εναλλακτική: Ένα βιβλίο της Άλκη Ζέη. Το «Πόσο θα ζήσεις ακόμα γιαγιά» της αγαπημένης μας συγγραφέα είναι ένα δώρο που θα κρατήσει συντροφιά στον παραλήπτη του με το χιούμορ, την ζωντάνια και τις ανατροπές του!

Για το ανιψάκι σου

Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβεις πλέον. Όλοι ξέρουμε πως είσαι ο πιο χαζοθείος/χαζοθεία στον κόσμο και πως θες να πάρεις κάτι έξυπνο και συνάμα χρήσιμο στο ανιψάκι σου.

Η απάντηση στα παραπάνω είναι το πρώτο του tablet V-Tech. Ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας με οθόνης αφής και LED. Οι νέες γενιές μαθαίνονται να χειρίζονται tablet/κινητά/internet από πολύ μικρή ηλικία, οπότε μην ανησυχείς για τις αντιδράσεις των γονιών του.

Αν πάλι έχουν πολλές αντιρρήσεις με το δώρο σου, αυτές θα τις κάμψει το γεγονός πως το παιδί τους θα εισαχθεί από πολύ μικρή ηλικία στον κόσμο της ηλεκτρονικής πληροφόρησης. Θα μάθει μέσω ειδικών εφαρμογών τα γράμματα και τους αριθμούς καθώς και να διαβάζει μηνύματα.

Θα μάθει επίσης πως σαν τον θείο του/θεία του, δεν έχει!

Εναλλακτική: LEGO. Διαχρονικό, ιδανικό για παιδιά (κι όχι μόνο) και τόσο μα τόσο διασκεδαστικό!

Το Μεταφορικό Ελικόπτερο της Ζούγκλας, κατάλληλο για παιδιά από 6 έως 12 ετών, θα ξετρελάνει τον μικρό μας φίλο και θα του δώσει την ευκαιρία να ζήσει μια... περιπέτεια στην ζούγκλα. Απλώς μην ξεχνάτε να παίζετε μαζί του!

Άντε και καλά ψώνια!

Στα Public φυσικά!