Ληστές εισέβαλαν σε σούπερ- μάρκετ με ένα... 4Χ4 (pics & vid)

Gazzetta team
Ληστές εισέβαλαν σε σούπερ- μάρκετ με ένα... 4Χ4 (pics & vid)
Μπροστά σε ένα πολύ περίεργο περιστατικό ληστείας βρέθηκαν οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ στην Αλαμπάμα, καθώς οι επίδοξοι ληστές «μπούκαραν» στο κατάστημα με την βοήθεια ενός... τετράτροχου συνεργού.

Το περιστατικό, που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη στην πόλη Valley της πολιτείας της Αλαμπάμα, συνέβη τις νυχτερινές ώρες κι ενώ το κατάστημα ήταν κλειστό.

Οι 2 ληστές είχαν ως στόχο την αρπαγή του ATM του καταστήματος, όμως μπροστά στην επίτευξή του, δε δίστασαν να σπείρουν γύρω τους την ολοκληρωτική καταστροφή και το χάος.

Χρησιμοποιώντας ένα όχημα 4Χ4, σπάνε την μπροστινή είσοδο του καταστήματος, σπάζοντας τα πάντα στο πέρασμά τους, στην προσπάθειά του να μπουν με το αυτοκίνητό τους στον χώρο της επιχείρησης.

Όταν αποτυγχάνουν, δεν πτοούνται δευτερόλεπτο, καθώς εισβάλλουν για δεύτερη φορά από την πίσω είσοδο του καταστήματος.

Αφού τα κάνουν όλα «γης μαδιάμ», με τα συνέχη «μπρος-πίσω», προκαλώντας μεγάλες φθορές τόσο στον χώρο της επιχείρησης όσο και σε εκατοντάδες προϊόντα, φορτώνουν ανενόχλητοι τον αυτόματο μηχανισμό ανάληψης μετρητών στην καρότσα του οχήματος κι εξαφανίζονται.

Οι αστυνομικοί, που διεξάγουν τις απαραίτητες έρευνες, εικάζουν ότι το όχημα ήταν επίσης κλεμμένο, ενώ οι θρασύτατοι κακοποιοί πιστεύεται πως έχουν φύγει από την περιοχή.