Οι 5 συμμετοχές στο «Ρουκ Ζουκ» που έγραψαν ιστορία (vids)

Gazzetta team
Οι 5 συμμετοχές στο «Ρουκ Ζουκ» που έγραψαν ιστορία (vids)
Οι 5 «καλύτερες» συμμετοχές στο γνωστό τηλεπαιχνίδι, εκτός από άφθονο γέλιο, προσφέρουν και πολύτιμα μαθήματα σε όσους... σκέφτονται να συμμετάσχουν στο μέλλον

Από πέρυσι τη σκυτάλη πήρε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ στα δεκάδες επεισόδια που έχουν προβληθεί, έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών περιστατικών, τα οποία επιβεβαιώνουν τη λαική ρήση «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς».

Με τη βοήθεια του Luben.tv σας παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες στιγμές των συμμετεχόντων του παιχνιδιού, οι οποίες για διαφορετικό λόγο η καθεμία, έγραψαν με «χρυσά γράμματα» το όνομά τους στις καλύτερες στιγμές της ελληνικής ψυχαγωγικής τηλεόρασης.

Στο νούμερο 5, η παίκτρια μας καλείται να περιγράψει τη λέξη «μεσημέρι», όμως η συμπαίκτριά της δεν εμφανίζεται και πολύ διατεθειμένη να βρει τη λέξη, καθώς το γυροφέρνει αλλά δεν το ξεστομίζει. Ευτυχώς, στην προκειμένη περίπτωση, καταφέρνει -έστω κι αργοπορημένα- να βρει τη σωστή απάντηση, έχοντας καταφέρει προηγουμένως να κάνει έξω φρενών τη συμπαίκτριά της.

Στο νούμερο 4, ο ασυναγώνιστος συλλογισμός του πρωταγωνιστή, μάς ξεπέρασε στην κυριολέξία. Βέβαια, η διαδικασία μέσα από την οποία περιγράφοντας τη λέξη «ραντεβού» κατέληξε να χρησιμοποιήσει τον Υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, αξίζει επιστημονικής διερεύνησης.

Στο νούμερο 3, ο πρωταγωνιστής μας, πρέπει να βρει την λέξη «ξυπόλυτος», όμως δεν προσπαθεί καν, παρά τις φιλότιμες -αλλά μάταιες- προσπάθειες του συμπαίκτη του να τον βοηθήσει. Ούτε η φράση «στα πόδια δεν φοράω τίποτα» στάθηκε ικανή να βοηθήσει, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια στην ήττα.

Στο νούμερο 2, έχουμε μία ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς η νεαρή πρωταγωνίστρια όχι μόνο έκανε λάθος, αλλά φάνηκε να μην έχει καν αίσθηση των βασικών κανόνων του παιχνιδιού. Και μάλιστα, το... διαπράττει εκ νέου, αφού της έχει εξηγηθεί το πρώτο λάθος της. Ποιος ξέρει, ίσως την επόμενη φορά... έχει μπροστά της και το ειδικό manual με τους κανόνες του παιχνιδιού...

Στο νούμερο 1, τέλος, έχουμε την κορυφαία στιγμή της εκπομπής, καθώς στη νεαρή συμμετέχουσα «έκατσε» μία πολύ δύσκολη λέξη για να περιγράψει. Η λέξη «Ελβετία»... Και μπορεί να ακούγεται εύκολο για μερικούς ειδήμονες, όμως αν κάποιος αγνοεί ακόμα και την ύπαρξη του κράτους της κεντρικής Ευρώπης, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...