Ο πιο αποτυχημένος snowboarder όλων των εποχών (pics & vid)

Gazzetta team
Ο πιο αποτυχημένος snowboarder όλων των εποχών (pics & vid)
Όλοι έχουμε βρεθεί μπροστά σε καταστάσεις που δεν μας τιμούν ιδιαίτερα, όμως ο παρακάτω snowboarder απλώς... το τερμάτισε.

Ο νεαρός λάτρης των χειμερινών extreme sports είχε την επιθυμία να απολαύσει πολλές καταβάσεις με την αγαπημένη του σανίδα, όμως η ζωή είναι γεμάτη με εκπλήξεις και... κακοτοπιές.

Μπροστά σε αυτές τις κακοτοπιές βρέθηκε ο νεαρός Ρώσος snowboarder, ο οποίος, όμως, αποδείχθηκε ιδιαίτερα επίμονος, καθώς δεν εγκατέλειψε στιγμή την προσπάθεια για να φτάσει στον στόχο του, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την ανάβαση στην κορυφή μίας πλαγιάς με τυη βοήθεια ενός ιδιότυπου τελεφερίκ.

Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να περάσει τον ειδικό γάντζο ανάμεσα από τα πόδια του ώστε το τελεφερίκ να τον τραβήξει στην κορυφή.

Και μπορεί να ακούγεται κάτι απλό, όμως για τον «ήρωα» του χιονιού αποδείχθηκε κάπως πιο περίπλοκο.

Αφού κατάφερε να γίνει περίγελος στον χειριστή του τελεφερίκ αλλά και σε αρκετούς διερχόμενους σκιέρ και μετά από μία σειρά εντυπωσιακών πτώσεων, ο «άσος της ανάβασης» καταφέρνει να φτάσει ψηλότερα από κάθε άλλη φορά, πριν τον ξαναπάρει ο κατήφορος προς την βάση της πλαγιάς.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες συνεχίστηκαν για ώρα, μέχρι ο νεαρός να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή του λόφου και να ξεκινήσει την πολυπόθητη κατάβασή του.

Βέβαια, με τους ρυθμούς που έχει, μάλλον θα ήταν κι η μοναδική κατάβαση μέσα στην ημέρα του.