Έμαθε την ώρα της πτήσης πως την απατάει ο σύζυγός της και τους κατέβασαν από το αεροπλάνο

Gazzetta team
Έμαθε την ώρα της πτήσης πως την απατάει ο σύζυγός της και τους κατέβασαν από το αεροπλάνο
Πώς μία πολύωρη πτήση από την Ντόχα στο Μπαλί αποκτά ενδιαφέρον! Μία γυναίκα έμαθε την ώρα της πτήσης πως ο άντρας της την απατά και ο καβγάς που στήθηκε ανάγκασε τον πιλότο να προσγειώσει το αεροπλάνο.

Η αλήθεια είναι πως πάντα έχει ενδιαφέρον όταν κάποιο ζευγάρι τσακώνεται δημόσια. Και να μη θέλεις δηλαδή... στήνεις αυτί κι ακούς τις σπαρταριστές λεπτομέρειες που βγαίνουν στην «φόρα».

Σε μία πτήση από την Ντόχα στο Μπαλί οι επιβάτες έγιναν μάρτυρες του πιο επικού καβγά που αν και τους ταλαιπώρησε «έσπασε» τη ρουτίνα του ατελείωτου ταξιδιού.

Πώς έχει η ιστορία λοιπόν. Ο άντρας αποκοιμήθηκε στο κάθισμά μου κι η γυναίκα του σκέφτηκε να σπάσει τη ρουτίνα παίζοντας παιχνίδια από το κινητό του. Χρησιμοποίησε το δάχτυλό του για να το ξεκλειδώσει και μάλλον βρήκε ευκαιρία να το ψάξει και λιγάκι.

Αυτό που βρήκε φυσικά και δεν της άρεσε καθόλου, αφού βρήκε διαλόγους που πρόδωσαν πως την απατάει.

Φυσικά, ακολούθησε ένας κορυφαίος καβγάς κι η σύζυγος άρχισε να τον κατηγορεί πως δεν της ήταν πιστός.

Οι πιλότοι δεν το σκέφτηκαν και πολύ. Ζήτησαν αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Ινδίας, άφησαν εκεί το ζευγάρι μαζί με το παιδί τους και συνέχισαν το ταξίδι τους.

Η εταιρεία αποφάσισε να μην... βγάλει τα προσωπικά του ζευγαριού στη δημοσιότητα, παρά μόνο να τους αφήσει σε μία ξένη χώρα μέχρι να ηρεμήσουν και πάρουν την πτήση της επιστροφής.