Απέλυσε όλους τους υπαλλήλους του: «Δεν μπορώ να δουλέψω μαζί σας ούτε λεπτό» (pic)

Gazzetta team
Απέλυσε όλους τους υπαλλήλους του: «Δεν μπορώ να δουλέψω μαζί σας ούτε λεπτό» (pic)
Είναι... τρελό το αφεντικό! Όχι έναν, όχι δύο, αλλά όλους τους υπαλλήλους τους έδιωξε αυτό το αφεντικό.

Αν οι συνάδελφοί σου είναι λιγάκι ενοχλητικοί και δεν αντέχεις να τους συναναστρέφεσαι, έχουν σίγουρα υπάρξει στιγμές που έχεις φανταστεί μια ευτυχισμένη ζωή, στην οποία φεύγεις και τους αφήνεις όλους πίσω για να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα

Το αφεντικό όμως του Nippy Bus στο Σόμερσετ σταμάτησε να το ονειρεύεται και... το έκανε πράξη, απολύοντας όλους τους υπαλλήλους του! Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, το αφεντικό του Nippy Bus έγραψε ένα σημείωμα στο προσωπικό του το Σαββατοκύριακο και τους απέλυσε όλους με μία κίνηση.

«Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του πότε εγκαταλείπεις κάτι και πότε απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πάρεις από μια σχέση. Εγώ συνειδητοποίησα ότι σας ανέχτηκα αρκετά και ότι δε μπορώ να δουλέψω μαζί σας ούτε λεπτό παραπάνω. Έρχεται η στιγμή σε κάθε σχέση που απλά πρέπει να πεις αντίο και να προχωρήσεις παρακάτω. Αυτή η στιγμή έφτασε για εμένα», έγραφε το σημείωμα του... μοναδικού αυτού διευθυντή και κατέληξε: «Οι πόρτες έκλεισαν πια και δεν θα ανοίξουν σύντομα, οπότε μην έρθετε για δουλειά τη Δευτέρα»!.

Ένας από τους οδηγούς που απολύθηκαν είπε στην MailOnline: «Είναι αηδιαστικός ο τρόπος που το χειρίστηκε. Κανείς δεν τρέφει σεβασμό για αυτόν και ήταν δύσκολο να συνεργάζεται κανείς μαζί του. Ήξερε εδώ και μήνες ότι υπήρχε πρόβλημα με τον αριθμό των οδηγών και όλοι κάναμε έξτρα βάρδιες αλλά το θεωρούσε αυτονόητο»!

Πηγή: reader.gr