Αυτό είναι το πρώτο σπίτι που στολίστηκε για τα Χριστούγεννα (pics)

Gazzetta team
Αυτό είναι το πρώτο σπίτι που στολίστηκε για τα Χριστούγεννα (pics)
Σίγουρα είναι λίγο νωρίς, αλλά τουλάχιστον οι άνθρωποι δείχνουν να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεπεράσουν ακόμα πως το καλοκαίρι τελείωσε, ενώ κάποιοι άλλοι ήδη μετράνε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Υπάρχει όμως ένα ζευγάρι στο Μπέρμπιγχαμ, το οποίο είπε να κάνει την διαφορά και να στολίσει από τώρα. Ναι από τα τέλη Οκτωβρίου...

Μπορεί ακόμα και τα καταστήματα με τα εποχιακά είδη να μην έχουν βάλει ακόμα τα... γιορτινά τους, αλλά το σπίτι του Τζον και της Τζιν ήδη κλέβει την παράσταση.
Christmas Lights
«Το κάνουμε αυτό, εδώ και 30 χρόνια... Το κάνουμε για τα παιδιά. Όλα όταν περνάνε απ' έξω, σταματάνε, το κοιτάζουν και δείχνουν να το ευχαριστιούνται.
xmas house
Οι δάσκαλοι από το σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά μου, φέρνουν κάποια με ειδικές ανάγκες, καθώς το διασκεδάζουν αρκετά. Αν δείτε το πρόσωπό τους όταν το βλέπουν και όταν μπαίνουν μέσα στο σπίτι, θα καταλάβετε πόση χαρά παίρνουν. Θεωρούν οτι είναι κάτι μαγικό», δήλωσε ο άνδρας της οικογένειας, η οποία πλήρωσε περίπου 8.000 για τον στολισμό.
xmas house
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η γυναίκα του Τζιν, θα άφηνε τον στολισμό αυτό όλο τον χρόνο, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν υπερβολικό...
Christmas Lights