Γυρίσματα πορνό στο κέντρο της Σεβίλλης (pics & vid)

Gazzetta team
Γυρίσματα πορνό στο κέντρο της Σεβίλλης (pics & vid)
Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο αλλά και προσβλητικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι κι επισκέπτες της ισπανικής πόλης, καθώς δύο γυμνές γυναίκες πόζαραν στο φακό στα πλαίσια γυρισμάτων αισθησιακής ταινίας.

Στο κέντρο της Σεβίλλης αποφάσισαν να κάνουν οι συντελεστές της, τα γυρίσματα μίας νέας αισθησιακής ταινίας.

Για αυτό το λόγο δύο καλλίγραμες νεαρές κοπέλες ξεγυμνώθηκαν στο κέντρο της ισπανικής πόλης, ποζάροντας στο φακό, αδιαφορώντας για τα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών, τουριστών και ντόπιων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά από το παλάτι του Σαν Τέλμο, κτίριο που χρησιμοποιείται ως έδρα της τοπικής κυβέρνησης, ενώ η πολυκοσμία δε φάνηκε να πτοεί ούτε τις ηθοποιούς ούτε τους υπόλοιπους συντελεστές της παραγωγής.

Πάντως, οι δύο ηθοποιοί δεν έμειναν μόνο στις αισθησιακές πόζες και τα αγγίγματα εκατέρωθεν, καθώς στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε άμαξα αναχωρώντας για άγνωστο προορισμό.

Η κίνησή τους αυτή, όμως, φαίνεται ότι ενόχλησε τους δημοτικούς άρχοντες της Σεβίλλης, που διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, καθώς ούτε σχετική άδεια για τα γυρίσματα προσκομίστηκε αλλά κι οι πράξεις τους θεωρούνται ποινικά κολάσιμες.