Αυτό είναι το πραγματικό Hangover: Μέθυσε, έκανε τατουάζ στο πρόσωπό του και τώρα το μετανιώνει (pics)

Gazzetta team
Αυτό είναι το πραγματικό Hangover: Μέθυσε, έκανε τατουάζ στο πρόσωπό του και τώρα το μετανιώνει (pics)
Αν νομίζεται πως περιστατικά όπως αυτά της γνωστής ταινίας Hangover δεν γίνεται στην πραγματικότητα, διαβάστε την παρακάτω ιστορία.

Την δόξα του «Στου» στο δεύτερο επεισόδια του Hangover ζήλεψε ένας Βρετανός, ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια ζει στην Ταϊβάν.

Ο Πολ λοιπόν είχε βγει για ποτάρες με την παρέα του στην πόλη Kaohsiung και εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως το παράκανε, καθώς πρέπει να ήπιε κάμποσα ποτήρια παραπάνω.

Όντας θερμός υποστηρικτής της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν, όταν η κουβέντα έφτασε σε αυτό το θέμα, υποστήριζε πολύ φανατικά της απόψεις του και για να αποδείξει πόσο τις πιστεύει, όντας και λίγο μεθυσμένος, αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο κοντινότερο τατουατζίδικο.

Εκεί λοιπόν ζήτησε από τον υπεύθυνο να του φτιάξει στην μία πλευρά του μετώπου του την λέξη «Τάι» και στην άλλη την «Βαν», ενώ απαίτησε να του κάνουν στο πηγούνι τα χρώματα της χώρας.

Ο tattoo artist τον ρώτησε επίμονα αν είναι σίγουρος για αυτή του την απόφαση και μετά από αρκετή ώρα, πείστηκε να το κάνει. Μόνο που όταν ο 32χρονος συνήλθε και κατάλαβε τι είχε κάνει, ήρθε αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα...

«Στη γυναίκα μου δεν αρέσει καθόλου. Είναι έξαλλη», δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: «Αγαπάω την Ταιβάν, όμως δεν θα το έκανα αν δεν ήμουν μεθυσμένος».

Τώρα θα πληρώσει περίπου 6000 για 10 συνεδρίες αφαίρεσης του τατουάζ...