Έτοιμο για το παρθενικό του ταξίδι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο (pics & vid)

Gazzetta team
Έτοιμο για το παρθενικό του ταξίδι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο (pics & vid)
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πρώτο ταξίδι του μεγαλύτερου κρουζιερόπλοιου στον κόσμο, το οποίο περισσότερο μοιάζει με μία πλωτή πολιτεία, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει ως και 5.500 επιβάτες.

Το κρουαζιερόπλοιο «Harmony of the Seas» μπορεί να υπερηφανέυεται ότι αποτελεί το μεγαλύτερο πλωτό μέσο μεταφοράς στον κόσμο, όμως οι δημιουργεί του δεν αρκέστηκαν στο μέγεθος αλλά φρόντισαν να μετατρέψουν το μήκους 362 μέτρων πλοίο σε μία μικρή πόλη, με όλες τις προβλεπόμενες ανέσεις.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο αποτελεί το καμάρι της εταιρίας Royal Carribbean, αλλά και την τελευταία λέξη στην πολυτέλεια και στην άνεση, ενώ χρειάστηκαν σχεδόν 2 χρόνια για να κατασκευαστεί και να εξοπλισθεί, ώστε να είναι έτοιμο για το παρθενικό του ταξίδι την προσεχή άνοιξη.

Διαθέτει 2.247 καμπίνες, που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 5.500 επισκέπτες, ενώ τα μέλη του πληρώματος αγγίζουν τα 2.000 άτομα.

Μεταξύ των νέων δραστηριοτήτων περιλαμβάνονται νεροτσουλήθρες ύψους 30 μέτρων, καζίνο, δεκάδες πισίνες, πίστες για θαλάσσιο σερφ, ενώ τα κοκτέιλ στα μπαρ του πλοίου θα τα φτιάχνουν... εξειδικευμένα ρομπότ- μπάρμαν.

Το «Ηarmony of the Seas» αναμένεται να ξεκινήσει τα ταξίδια του στις θάλασσες από την Βαρκελώνη τον Απρίλιο του 2018, ενώ στους αρχικούς του προορισμούς συγκαταλέγονται τα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της δυτικής Μεσογείου.