Λος Άντζελες: Εγκαίνια για το πρώτο VIP terminal σε αεροδρόμιο

Gazzetta team
Λος Άντζελες: Εγκαίνια για το πρώτο VIP terminal σε αεροδρόμιο
Άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο VIP terminal για λίγους κι εκλεκτούς, αλλά θα κοστίσει κάτι παραπάνω, καθώς διαθέτει αίθουσες αναμονής αντίστοιχες με σουίτες πεντάστερου ξενοδοχείου.

Τα εγκαίνια ενός νέου τερματικού σταθμού, λιγάκι διαφορετικού από τους άλλους, γιορτάζουν στο διεθνές αεροδρόμιο LAX στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Ο πρώτος τερματικός σταθμός για τους πελάτες που δεν θέλουν να υποστούν όλη την ταλαιπωρία των σωματκών ελέγχων και των ελέγχων αποσκευών, τις ουρές για τα check-in και τον έλεγχο εισιτηρίων, είναι γεγονός κι απλώς κοστίζει λιγάκι παραπάνω.

Η μόνιμη εγγραφή στη λίστα μελών αγγίζει τα 8.000 ευρώ, ενώ το κόστος μίας και μόνο χρήσης του vip terminal κυμαίνεται από τα 8.500 ως και τα 12.000 ευρώ. Βέβαια, όσοι επιλέξουν να το χρησιμοποιήσουν έχουν και τις αντίστοιχες παροχές.

Αποφυγή της ταλαιπωρίας και της αναμονής, δωμάτια που παραπέμπουν σε πρωτοκλασάτα ξενοδοχεία, υπηρεσίες καλλωπισμού για κυρίες και κυρίους κι όλα αυτά λίγο πριν την είσοδο στο αεροπλάνο.

Οι εγγραφές πάντως μέχρι τώρα έχουν ξεπεράσει τις 1.200, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να γευτούν την πολυτέλεια μίας πριβέ αναμονής στο αεροδρόμιο.

Τέλος, να σημειωθεί πως το αεροδρόμιο LAX είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στις Ηνωμένες Πολιτείες κι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, ενώ το 2016 διακίνησε πεισσότερους από 80 εκατομμύρια επιβάτες σε 697.000 πτήσεις.