Χανιά: Βραζιλιάνος τουρίστας σε φουσκωτό κύκνο παρασύρθηκε από τα κύματα και βρέθηκε σε βραχονησίδα (vid)

Gazzetta team
Χανιά: Βραζιλιάνος τουρίστας σε φουσκωτό κύκνο παρασύρθηκε από τα κύματα και βρέθηκε σε βραχονησίδα (vid)
Ένας Βραζιλιάνος τουρίστας στα Χανιά βγήκε στα ανοιχτά με έναν φουσκωτό κύκνο και παρασύρθηκε από τον άνεμο, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα κοντινό νησάκι και να στηθεί επιχείρηση για τη διάσωσή του.

Ο «Ιανός» μπορεί να μην έχει φτάσει -ακόμα- στην Κρήτη, ο αέρας, ωστόσο, ούτως ή άλλως, είναι πολύ δυνατός αυτές τις μέρες στο νησί και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για όσους κάνουν τα τελευταία τους μπάνια.

Χαρακτηριστικά, λίγο πριν τις 10 το πρωί σήμερα (18/9) σήμανε συναγερμός στην Αγία Μαρίνα Χανίων, καθώς ένας κολυμβητής με έναν μεγάλο φουσκωτό κύκνο παρασύρθηκε από τον άνεμο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον κόλπο της νησίδας Θοδωρού.

Ένας επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, που έβλεπε από τις 8 το πρωί τον κολυμβητή στα ανοιχτά, ανησύχησε για την τύχη του και όταν είδε πως ο άνεμος τον παρέσυρε ειδοποίησε το Λιμενικό Σώμα.

Αμέσως, λοιπόν, έσπευσαν με ένα φουσκωτό στη νησίδα Θοδωρού και πήραν τον 26χρόνο Ραφαέλ από τη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε, ο νεαρός χαμογελάει, παρά την περιπέτειά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...