Χρυσοχοΐδης: «Όποιος χτυπά ανήλικα δεν χωρά πουθενά»

Gazzetta team
Χρυσοχοΐδης: «Όποιος χτυπά ανήλικα δεν χωρά πουθενά»
«Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά», δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή βίντεο που δείχνει αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να βιαιοπραγεί σε βάρος 11χρονου στο Μενίδι.

Ξεκάθαρος αναφορικά με το εξωφρενικό περιστατικό όπου αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χαστούκισε 11χρονο εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε ανάρτησή του στο Τwitter, o υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει: «Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «σήκωσε χέρι» και χαστούκισε έναν 11χρονο, χωρίς να έχει συμβεί οτιδήποτε, εξάλλου, που θα δικαιολογούσε ακόμη και τον έλεγχο από την πλευρά των αστυνομικών!

Το περιστατικό ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο 11χρονος με τον πατέρα του.

Θυμίζουμε και οι τέσσερις αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, διατάχθηκε επίσης ΕΔΕ, ενώ αναμένεται να ασκηθούν και ποινικές διώξεις.