Έτσι έβγαλε νοκ-άουτ τον επίδοξο βιαστή η 12χρονη: Η αναπαράσταση των χτυπημάτων (vid)

Gazzetta team
Έτσι έβγαλε νοκ-άουτ τον επίδοξο βιαστή η 12χρονη: Η αναπαράσταση των χτυπημάτων (vid)
O προπονητής της 12χρονης Απόστολος Αποστολίδης, έκανε αναπαράσταση τα χτυπήματα που έμαθε που έριξε το μικρό κορίτσι από το Πέραμα στον υποψήφιο βιαστή της.

Από το βράδυ της Τρίτης έχει γίνει viral η είδηση με την 12χρονη στο Πέραμα που μπήκε στο στόχαστρο ενός 25χρονου που επιχείρησε να την βιάσει...

Δυστυχώς όμως για τον Αλγερινό δράστη, το κορίτσι που έβαλε στο στόχαστρο θεωρείται expert στις πολεμικές τέχνες, καθώς κατάφερε να τα βγάλει πέρα μόνη της και να γλιτώσει.

Βλέπετε, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Sanda, το Kick Box και το ΜΜΑ και παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε με τον άνδρα που ήταν απέναντί της, κατάφερε να ανταπεξέλθει...

Με μία κλωτσιά και με δύο μπουνιές, κατάφερε να τον ρίξει αιμόφυρτο στο καπό ενός αυτοκινήτου και σε συνδυασμό με τις φωνές τις ίδιας και της μητέρας της που κατέβηκε εκείνη την ώρα από το σπίτι, να τον τρέψουν σε φυγή και λίγη ώρα να συλληφθεί.

Ο προπονητής της 12χρονης, είναι ο Απόστολος Αποστολίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Πέμπτης.

Εκεί λοιπόν αναφέρθηκε στην μαθήτριά του και στο πάθος που έχει για τις πολεμικές τέχνες, ενώ με την βοήθεια της κόρης του που είχε δίπλα, έκανε μία αναπαράσταση των χτυπημάτων που έριξε το κορίτσι στον επίδοξο βιαστή της.

Δείτε το video και το πως ο 25χρονος βρέθηκε με την μούρη πάνω στο καπό του αυτοκινήτου...