Ζήτησε συγγνώμη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» η Νίνα Κασιμάτη

Gazzetta team
Ζήτησε συγγνώμη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» η Νίνα Κασιμάτη
Ατυχή αστεϊσμό χαρακτήρισε το σχόλιό της για τους αστυνομικούς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη.

Μετά τον σάλο για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», σε μία παντελώς άσχετη συζήτηση στο Facebook, η κα Κασιμάτη ανακάλεσε, ζητώντας συγγνώμη.

«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία.

Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς».

Και πρόσθεσε: «Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην ''αναγκαστικότητα του ξύλου'' μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους».