Κεφαλονιά: Ξυλοδαρμός μαθητή στο προαύλιο του σχολείου του

Gazzetta team
Κεφαλονιά: Ξυλοδαρμός μαθητή στο προαύλιο του σχολείου του
Το μπούλινγκ και η αγριότητα και στα σχολεία, δυστυχώς δεν δείχνει να έχει τελειωμό, αφού μία μόλις μέρα μετά το μαχαίρωμα μαθητή στην Αμαλιάδα, ένα νέο περιστατικό ήλθε στην επιφάνεια, ένα ακόμα άγριο επεισόδιο, τη φορά αυτή στην Κεφαλονιά...

Και πάλι λοιπόν μέσα σε σχολείο, συγκεκριμένα στο προαύλιο, ένα παιδί μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου πήγε στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, εκεί που φοιτούσε μέχρι πέρσι.

Για λόγο που δεν είναι γνωστός, πιθανότατα να υπήρχαν προσωπικές διαφορές, επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε.

Ο νεαρός μαθητής του ΕΠΑΛ, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο του νησιού, έχοντας τραύματα στο πρόσωπο.

Ο πατέρας του μαθητή υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλλονιάς.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, Δημήτρης Μαρκάτος, έχει δώσει εντολή στους διευθυντές να διερευνήσουν την υπόθεση και να πράξουν αυτά που ορίζει ο Νόμος όσο αφορά τα σχολεία, σε κάθε περίπτωση όμως τα φαινόμενα αυτά αρχίζουν πλέον και παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις.