Οι γονείς του μικρού Ραφαήλ απαντούν στον Κικίλια: «Εγγύηση η επιστροφή των χρημάτων» (vids)

Gazzetta team
Οι γονείς του μικρού Ραφαήλ απαντούν στον Κικίλια: «Εγγύηση η επιστροφή των χρημάτων» (vids)
Με ένα video που ανέβασαν στο Facebook οι γονείς του μικρού Ραφαήλ απαντούν στον Βασίλη Κικίλια και εκφράζουν την σιγουριά οτι ο μικρός θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Ευτυχώς κάποια πράγματα συνεχίζουν να μας ενώνουν, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που αφήνει η πολιτεία.

Ένα από αυτά είναι και η υπόθεση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος είναι αναγκαίο να ταξιδέψει το επόμενο διάστημα στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβει να πανάκριβη θεραπεία και να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Εκεί λοιπόν που το Υπουργείο Υγείας απάντησε αρνητικά στο αίτημα για οικονομική βοήθεια της οικογένειας, επικαλούμενο επιστημονικούς λόγους, ο κόσμος απαντάει, προσφέροντας από το υστέρημά του, προκειμένου να μαζευτούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται.

Τις επόμενες ημέρες σε όλη την Ελλάδα γίνονται εκδηλώσεις για το σκοπό αυτό και όλα δείχνουν οτι το ποσό αυτά θα μαζευτεί.


Κάτι που πιστεύουν και οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ στο video που ανέβασαν στην σελίδα του Facebook που έχουν φτιάξει.
Σε αυτή μάλιστα απαντούν και στα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας χθες, λέγοντας πως ένα παιδάκι στην Κύπρο με το ίδιο πρόβλημα, πήρε την ίδια θεραπεία και είναι πολύ καλύτερα, ενώ απάντησαν στον Υπουργό Υγείας και στο θέμα που έθεσε περί εγγυήσεων αποτελεσματικότητας, λέγοντας πως η Novartis επιστρέφει τα χρήματα σε περίπτωση που δεν υπάρξει αποτέλεσμα.