Μαθητής στην Πάτρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying (vid)

Gazzetta team
Μαθητής στην Πάτρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying (vid)
Στον Εισαγγελέα οι γονείς κατήγγειλαν ξυλοδαρμό του παιδιού τους από συμμαθητή του και διαδικτυακή διαπόμπευσή του

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι μαθητής προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying.

Ώρες αγωνίας για τον 16χρονο γιο τους, ζουν οι γονείς του, από το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, νωρίς το πρωί την Δευτέρα πήγαν στον Εισαγγελέα της Πάτρας καταγγέλλοντας τον ξυλοδαρμό τους παιδιού τους από συμμαθητή του και την διαδικτυακή διαπόμπευση του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, υποβάλλοντας και σχετική μήνυση.

Σύμφωνα με τα όλα όσα κατήγγειλαν οι γονείς, ο μαθητής της πρώτης Λυκείου αποπειράθηκε το βράδυ της Κυριακής 22/9 να τερματίσει την ζωή του, μη αντέχοντας να αντικρίσει σήμερα το πρωί τους συμμαθητές του.

Το γάβγισμα του σκύλου της οικογένειας κινητοποίησε τον πατέρα του 16χρονου, ο οποίος έτρεξε στην ταράτσα και βρήκε το παιδί στην άκρη αυτής, να κοιτάει το κενό και να κλαίει.

Σοκαρισμένη η μητέρα του ανήλικου μαθητή

«Είδα ότι απομονώθηκε, είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου 3 ημέρες, δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Χτες το βράδυ κατά τις 11 η ώρα μου λέει: Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά. Στη συνέχεια μου λέει: Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις» .

Στην συνέχεια ο πατέρας του 16χρονου περιέγραψε στο Lepanto, τη σοκαριστική στιγμή την οποία αντίκρισε τον γιο του να βρίσκεται στην άκρη της ταράτσας.

«Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο instagram».

Νωρίς το πρωί ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου η οποία θα συνεδριάσει για να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει το περιστατικό, ενώ οι γονείς με βοήθεια ψυχολόγου εστιάζουν στο να ξεπεράσει ο γιος τους τα όσα βίωσε, περιμένοντας την παρέμβαση δικαστικών και αστυνομικών αρχών.