Επιβεβαιώνει η Forthnet το ενδιαφέρον Μαρινάκη

Gazzetta team
Επιβεβαιώνει η Forthnet το ενδιαφέρον Μαρινάκη
Tο ενδιαφέρον του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαιώνει η Forthnet με ανακοίνωση της.

H Forthnet επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της το ενδιαφέρον εταιρείας του ομίλου Alter Ego του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εταιρεία σημειώνει ότι ότι η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Fοrthnet επιβεβαιώνει την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet.

Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες.»

Σύμφωνα με το insider.gr η πρόταση που κατέθεσε η εταιρεία Alter Ego στις δανείστριες τράπεζες αφορά στην αγορά του συνόλου των δανείων καθώς και μέρους των μετοχών που κατέχουν έναντι τιμήματος της τάξεως των 40 με 50 εκατ. ευρώ.

Πηγή: reader.gr