Δολοφονία στα Πατήσια: Τσακώθηκαν, έβγαλε όπλο και τον σκότωσε (vid)

Gazzetta team
Δολοφονία στα Πατήσια: Τσακώθηκαν, έβγαλε όπλο και τον σκότωσε (vid)
Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, εξιχνίασαν τη δολοφονία του 42χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Πατήσια.

Δράστης είναι ένας 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία τόσο για την ανθρωποκτονία του 42χρονου, όσο και για τον τραυματισμό ενός 35χρονου αλλοδαπού, έξω από καφέ - μπαρ στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., μετά από λογομαχία που προηγήθηκε μεταξύ θαμώνων του καταστήματος, για ασήμαντη αφορμή, ο δράστης έφυγε από τον χώρο και επανήλθε κρατώντας πιστόλι, με το οποίο έβαλλε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια κατά του 42χρονου και του 35χρονου.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρός ο Έλληνας και να τραυματιστεί σοβαρά ο αλλοδαπός -που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο-, ενώ στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε.

Από τις καταθέσεις οι αστυνομικοί του ΥΔΕΖΙ ταυτοποίησαν γρήγορα τον δράση και πραγματοποίησαν έφοδο στην οικεία του, συλλαμβάνοντας τον χωρίς να προλάβει να αντισταθεί.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια, δύο κουτιά με εβδομήντα δύο φυσίγγια, καθώς και πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.

Πηγή: reader.gr