Δολοφονία στο Περιστέρι: Τούρκος υπήκοος το θύμα, κοντά στον δράστη οι αρχές (vid)

Gazzetta team
Δολοφονία στο Περιστέρι: Τούρκος υπήκοος το θύμα, κοντά στον δράστη οι αρχές (vid)
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν ήταν ο δράστης το άτομο που έπινε καφέ με τον 25χρονο, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του δολοφούνου.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα αυτόπτης μάρτυρας, ο δράστης και το θύμα έπιναν μαζί καφέ αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Ε.Λ.Α.Σ., φαίνεται πως βρίσκεται στα ίχνη του δράστη καθώς το πρόσωπό του έχει καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα στη μέρα το θύμα είναι ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής.

Το άτομο που ήταν μαζί του στην καφετέρια φαίνεται να έχει οργανώσει το έγκλημα καθώς είχε τοποθετήσει τον 25χρονο με τέτοιο τρόπο ώστε να τον εκτελέσει δολοφόνος.

Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα τρεις φορές και επέστρεψε στο μαγαζί για να τον χτυπήσει με το όπλο στο κεφάλι. Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ ο δράστης διέφυγε με μηχανή.

Σοκαρισμένοι θαμώνες και ιδιοκτήτες του καφέ

Ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης που μετά το περιστατικό είναι σοκαρισμένος.

«Ο κύριος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Αμέσως έφτασε στο σημείο. Διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό και ήταν στο πλευρό των συνεργατών του. Συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Είναι σοκαρισμένος από αυτή την υπόθεση. Πλέον είναι καθημερινότητα αυτά τα πράγματα, όπως ξέρετε έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα τον τελευταίο καιρό», δηλώνει η δικηγόρος του ηθοποιού, Γιάννα Παναγοπούλου στο STAR.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο. Καθόταν ο άνθρωπος και έπινε καφέ και ξαφνικά σταμάτησε μία μηχανή με δύο άτομα. Του έριξε δύο σφαίρες και όλος ο κόσμος άρχισε να τρέχει», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

«Νέο παιδί κρίμα. Εγώ κάθομαι στη διπλανή πολυκατοικία, στη σάλα, τρώγαμε με την κόρη μου. Αυτός ξαπλωμένος στο τραπέζι ο νέος. Έλεος. Τι καταντήσαμε; Αμερική; Σικάγο;» αναφέρει κάτοικος της περιοχής στον ΣΚΑΙ.

«Καθόμαστε συνέχεια με τις κόρες μου και πίνουμε καφέ, έχει πάρα πολύ κόσμο. Τώρα έφερε αναστάτωση γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο», λέει κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: reader.gr