Δολοφονία βιολόγου στα Χανιά: Συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα 27χρονος ντόπιος (vid)

Gazzetta team
Δολοφονία βιολόγου στα Χανιά: Συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα 27χρονος ντόπιος (vid)
Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών, που φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, συνελήφθη από αστυνομικούς στην Κρήτη για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου.

Το γεγονός, όμως, ότι όπως προαναφέραμε έχει ψυχιατρικό παρελθόν έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για την ώρα.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται τις έρευνες, περιμένουν τα αποτέλεσμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων προκειμένου να πουν 100% ότι εξιχνιάστηκε η δολοφονία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στον νεαρό, με καταγωγή από τον Κίσσαμο Χανίων, από μια σειρά ευρημάτων στον τόπο του εγκλήματος, από τα «ίχνη» του κινητού τηλεφώνου του και μαρτυρίες.

Ανακρίνεται υπάλληλος του 27χρονου

Ένας αλλοδαπός άντρας, πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής, προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, για την υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το κατά πόσο ο αλλοδαπός άντρας βοήθησε τον 27χρονο αγρότη, που φέρεται να δολοφόνησε τη βιολόγο, στη μεταφορά του πτώματος στη σπηλιά στο Μάλεμε Χανίων.

Ο δεύτερος προσαχθείς είναι άτομο που εργαζόταν στα χωράφια του 27χρονου.

Πηγή: reader.gr