Κλοπή οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. στο Ίλιον: Σε... άδεια βρισκόταν ο αξιωματικός οδηγός του (vid)

Gazzetta team
Κλοπή οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. στο Ίλιον: Σε... άδεια βρισκόταν ο αξιωματικός οδηγός του (vid)
Σε άδεια από την υπηρεσία του βρισκόταν ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που οδηγούσε το συμβατικό όχημα που εκλάπη από αγνώστους στην περιοχή του Ιλίου.

«Χοντραίνει» το περιστατικό με το κλεμμένο συμβατικό όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών της ΕΛ.ΑΣ., καθώς ο ανώτερος αξιωματικός ο οποίος άφησε τα κλειδιά στη μίζα με αποτέλεσμα να βγάλει... φτερά το αυτοκίνητο βρίσκονταν σε κανονική άδεια.

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία ανακοινώνεται η διεξαγωγή ΕΔΕ για το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνάται περιστατικό κλοπής συμβατικού υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ιλίου Αττικής, από άγνωστους δράστες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας, διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού σε υπηρεσιακό επίπεδο, με ελεγχόμενο ανώτερο Αξιωματικό της ίδιας Διεύθυνσης, ο οποίος μετέβη στην παραπάνω περιοχή με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια».