Τραγωδία στο Χαϊδάρι: 38χρονη σκοτώθηκε από απορριμματοφόρο

Gazzetta team
Τραγωδία στο Χαϊδάρι: 38χρονη σκοτώθηκε από απορριμματοφόρο
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το απορριμματοφόρο τραυμάτισε θανάσιμα τη νεαρή γυναίκα σ' ένα ατύχημα που είναι δύσκολο να εξηγηθεί.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος μίας 38χρονης στο Χαϊδάρι μετά από ατύχημα που είχε με απορριμματοφόρο του δήμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ το σκουπιδιάρικο είχε σταματήσει γύρω στις 23:45 περίπου το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Ηπείρου στο Χαϊδάρι και άδειαζε κάδους.

Η 38χρονη μαζί με μία φίλη της περπατούσαν στο δρόμο και το προσπέρασαν από την δεξιά πλευρά. Το απορριμματοφόρο είχε αναμμένο τον περιστρεφόμενο κάδο και ο θόρυβος από τις μηχανές του ήταν αρκετά έντονος.

Το όχημα συνέχισε την πορεία του και τις συνάντησε ξανά μετά από περίπου 15 μέτρα.

Τότε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε την άτυχη κοπέλα στο πίσω μέρος της μπροστινής ρόδας και την τραυμάτισε σοβαρά.

Το δυστύχημα δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί, αφού δεν την παρέσυρε από το μπροστά μέρος και η ρόδα δεν την πάτησε.

Ο οδηγός αμέσως μόλις κατάλαβε τι έχει συμβεί κατέβηκε από το όχημα και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Με το ασθενοφόρο, όπως και το περιπολικό της τροχαίας να φτάνουν έγκαιρα στο σημείο.

Η 38χρονη μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου παρά τις πολύ μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί άφησε την τελευταία της πνοή, χθες Τετάρτη 10 Ιουλίου.

Ο οδηγός κρατήθηκε όλο το βράδυ στην Τροχαία Δυτικής Αττικής και το πρωί αφέθηκε ελεύθερος.

Η τροχαία Περιστερίου διεξάγει προανάκριση για το συμβάν, ενώ και ο δήμος Χαϊδαρίου, αναμένεται να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση.

Πηγή: reader.gr