Θήβα: Κρίσιμες στιγμές για την 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της (vid)

Gazzetta team
Θήβα: Κρίσιμες στιγμές για την 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της (vid)
To άτυχο κορίτσι παραμένει διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι προσπάθειες εντοπισμού του δράστη του πυροβολισμού.

Ώρες αγωνίας για την 8χρονη από τις Θεσπιές Θήβας που δέχτηκε μια αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι την στιγμή που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, παίζοντας με τα αδέρφια της.

Η 8χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ αργά χθες το βράδυ οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κρανίο του παιδιού μετά από λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. παρέλαβε το τμήμα της σφαίρας που αφαιρέθηκε από το κεφάλι της 8χρονης και το μετέφερε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ώστε να ενταθούν οι ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου, που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του μικρού κοριτσιού.

Το κοριτσάκι παραμένει διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την μικρή.