Τέσσερις μέρες στον κάδο νεκρό ήταν το βρέφος στο Αίγιο (vid)

Gazzetta team
Τέσσερις μέρες στον κάδο νεκρό ήταν το βρέφος στο Αίγιο (vid)
Πως δεν γνωρίζουν τίποτα υποστηρίζουν οι συγγενείς της μάνας.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου, με τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν πως το νεογέννητο πιθανόν να παρέμεινε στα σκουπίδια για τέσσερις μέρες, με το χρόνο θανάτου να τοποθετείται πριν από 6 ημέρες.

Τα μέχρι στιγμής τα στοιχεία υποδεικνύουν πως το μωρό πετάχτηκε από την ίδια την 35χρονη μητέρα του, που νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο του Ρίο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το μωρό πέθανε πριν από τέσσερις μέρες και ότι κατά πάσα πιθανότητα γεννήθηκε πριν από έξι μέρες, ενώ εξετάζεται αν πέθανε από ασιτία ή από κάποια άλλη αιτία.

Να σημειώσουμε ότι η 35χρονη μητέρα του βρέφους νοσηλεύεται, ενώ έχει διαταχθεί και εξέταση DNA προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους.

Πράγματι, η 35χρονη τη Δευτέρα πήγε σε γυναίκα γυναικολόγο. Η γιατρός κατέθεσε στην αστυνομία επισκέφτηκε το ιατρείο της για γυναικολογική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης (18/4).

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Το απόγευμα της Τετάρτης άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως μια 35χρονη γυναίκα γέννησε και πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυναίκας, η οποία αρνήθηκε ότι γέννησε, γιατί όπως τους είπε απέβαλε.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/04/2019), όμως, η 35χρονη πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με ακατάσχετη αιμορραγία. Από εκεί ειδοποιήθηκε εκ νέου η αστυνομία, η οποία όλη νύχτα πραγματοποιούσε έρευνες για να εντοπίσει τη σορό του μωρού.

Απαντήσεις στις Αρχές κλήθηκαν να δώσουν και οι γονείς της 35χρονης, με τους οποίους μένει στο ίδιο σπίτι, όπως και ο αδελφός της. Όλοι τους υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν τίποτα.

Πηγή: reader.gr