Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Η οικογένεια επιμένει πως δεν αυτοκτόνησε και λέει «θα το πάμε μέχρι τέλους» (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Η οικογένεια επιμένει πως δεν αυτοκτόνησε και λέει «θα το πάμε μέχρι τέλους» (vid)
Αποφασισμένες να συνεχίσουν τον αγώνα για να διαλευκανθεί η υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, δηλώνουν η μητέρα και η αδερφή της φοιτήτριας.

Η Λίνα Κοεμτζή, φοιτήτρια του ΑΠΘ, βρέθηκε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2016.

Λίγες εβδομάδες μετά τις καταγγελίες για απειλητικά μηνύματα η Χριστίνα Κοεμτζή, αδερφή της Λίνας, δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην μπει η υπόθεση στο αρχείο.

«Δε μας σταματούν οι απειλές»

«Όταν διάβασα τα απειλητικά μηνύματα στο facebook, αρχικά τρόμαξα. Ωστόσο ο φόβος ύστερα από λίγη ώρα έγινε αγανάκτηση» λέει στην εφημερίδα Realnews η 22χρονη αδερφή της Λίνας, Χριστίνα και συνεχίζει: «Αυτά τα μηνύματα με πείσμωσαν. Τώρα δεν φοβάμαι. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, νιώθουμε πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε τη μάχη που δίνουμε εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνια για να δικαιωθεί η Γαλήνη μας. Δεν θα μας σταματήσουν οι απειλές. Θα το πάμε μέχρι τέλους». «Κανείς δεν θα μας σταματήσει».

«Κανείς δεν θα μας σταματήσει με απειλές. Το φωνάζω για να το καταλάβουν όλοι» λέει η Σταυρούλα Τομπάζη, μητέρα της Λίνας, αναφερόμενη στα απειλητικά μηνύματα που προέτρεπαν την οικογένεια να σταματήσει να σκαλίζει την υπόθεση.

«Όταν έμαθα για τα μηνύματα που εστάλησαν στην κόρη μου ταράχτηκα. Δεν φοβήθηκα για μένα αλλά για τα υπόλοιπα παιδιά μου» λέει η μητέρα της Λίνας και συνεχίζει: «μια μάνα δεν μπορεί να δεχτεί ότι κάποιος απειλεί τη ζωή των παιδιών της. Έχω ένα 8χρονο παιδί που είναι φοβισμένο και παραμένει κλεισμό στο σπίτι. Βρίσκομαι συνεχώς στο πλευρό του».

«Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από τη Δικαιοσύνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προχωράει η διαδικασία. Υπάρχουν τόσα στοιχεία και τόσοι μάρτυρες… Πλέον έχω αρχίσει να πονηρεύομαι και να σκέφτομαι ότι ίσως εσκεμμένα δημιουργούνται εμπόδια. Πιστεύω ότι κάποιος προσπαθεί να κρύψει κάτι και να καλύψει κάποιον», τονίζει η κυρία Τομπαζή στην Real News.

«Παντού υπάρχουν κλειστά στόματα. Οι φίλοι και οι παρέες της Λίνας δεν μιλάνε. Μου λένε δεν ξέρουν τίποτα. Δεν τους αδικώ. Μπορει να φοβούνται κιόλας τα παιδιά. Θα το φτάσω μέχρι το τέλος. Δεν θα κάνω πίσω για κανένα λόγο. Όσο και αν μου κοστίζει ψυχολογικά, θα βρω αυτούς που έκαναν κακό στο κοριτσάκι μου. Το παιδί μου έχω χάσει και δεν θα σταματήσω ό,τι και αν γίνει», αναφέρει.

Την ίδια στιγμή η μητέρα της Λίνας επισημαίνει ότι μέχρι το τέλος Απριλίου, περιμένει να έρθουν οι απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook στις ΗΠΑ για την ταυτότητα του αποστολέα αυτών των γραπτών μηνυμάτων. Οι απαντήσεις θεωρεί ότι θα κινητοποιήσουν την αστυνομία.

Πηγή: reader.gr