Πειθαρχική δίωξη στον οδηγό ταξίδι που έβγαλε έξω την γυναίκα που είχε πυροβοληθεί (vid)

Gazzetta team
Πειθαρχική δίωξη στον οδηγό ταξίδι που έβγαλε έξω την γυναίκα που είχε πυροβοληθεί (vid)
Ο οδηγός ταξιτζή που δεν δέχθηκε να πάρει την γυναίκα που είχε πυροβολήσει ο αντιπτέραρχος στο Ελληνικό, η Περιφέρεια Αττικής θα του ασκήσει πειθαρχική δίωξη.

Νέες εξελίξεις στο θέμα με τον οδηγό ταξί στο Ελληνικό...

Θυμίζουμε οτι στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου άνδρα είχε μπει αιμόφυρτη η γυναίκα που είχε πυροβολήσει ο αντιπτέραρχος στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, όμως εκείνος επέλεξε να της ζητήσει να κατέβει από το όχημά του.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από τον ΣΑΤΑ και τον Υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, ενώ πλέον την... σκυτάλη πήρε η Περιφέρεια Αττικής.

Με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί ότι ζητήθηκαν τα στοιχεία και θα κινηθούν οι διαδικασίες και θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στον οδηγό ταξί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σχετικά με την ανθρώπινη τραγωδία στο Ελληνικό και την περιγραφόμενη αντίδραση του οδηγού ταξί, στον οποίο απευθύνθηκε η άτυχη γυναίκα, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε με έγγραφό της από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω οδηγού, προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις».