Υπόθεση Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις για τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Αποκαλύψεις για τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας (vid)
Ο αστυνομικός που είχε συναντήσει την Ελένη Τοπαλούδη μία εβδομάδα μετά αποκάλυψε πως έγινε το περιστατικό.

Νέα στοιχεία για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, το 2017, έφερε στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αυτά στηρίζονται στους ισχυρισμούς του αστυνομικού στον οποίο είχε απευθυνθεί η άτυχη φοιτήτρια μία εβδομάδα μετά το περιστατικό.

«Μου είπε ότι γνώρισε 3 άτομα και μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ενός μαζί με τον οδηγό ,δύο φίλους και μία φίλη της. Κατά τη διαδρομή άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και κατέληξαν σε κάποιο σπίτι στην περιοχή του Αρχαγγέλου της Ρόδου .Όπως μου ανέφερε θυμάται ένα κινητό να την τραβάει βίντεο», είπε ο αστυνομικός.

Έτσι έμαθε για το βίντεο
Λίγες μέρα μετά τον βιασμό της, η 23χρονη φοιτήτρια έμαθε οτι κυκλοφορεί ένα ροζ βίντεο στην Ρόδο από τα όσα φρικιαστικά είχε ζήσει.

Το είχε δει μία φίλη της και την ενημέρωσε σχετικά, με την νεαρή κοπέλα να πανικοβάλεται και έτσι να καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα.

Τα κλειστά στόματα

Στενή φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, είπε: «Πολύ πιθανόν να ξέρουνε αλλά αποφεύγουνε να μιλήσουνε. Δεν θέλουν να πούν τίποτα ούτε καν στην αστυνομία, γιατί τόση μυστικοπάθεια δεν μπορώ να ξέρω. Το σκεπάσανε. Δεν πιστεύω ότι κανείς θα βγει να μιλήσει, όλοι προσπαθούν να το αποσιωπήσουν γιατί μιλάμε για ένα νησί που είναι πολύ κλειστή κοινωνία.

Φοβόμουν πάρα πολύ να βγω να μιλήσω γιατί δεν ξέρω τι έχει γίνει και τώρα λέω είμαι στο σπίτι μου να έρθουν να μου χτυπάνε τα κουδούνια και εγώ φοβόμουν ότι μπορεί να απειληθεί η ζωή , όλοι οι φοιτητές μετά φοβόμασταν για το τι άνθρωποι μπορεί να μας πλησιάζανε.

Κάτι έχει ακουστεί ότι υπάρχει κύκλωμα βιαστών. Μετά το σκηνικό με την Ελένη όχι κλειδωνόμαστε μέσα όχι φοβόμαστε είμαστε με το 100 στο κινητό συνέχεια για να μην συμβεί κάτι»