Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκαταρκτική εξέταση για τον βιασμό της από τρία άτομα (pic & vids)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκαταρκτική εξέταση για τον βιασμό της από τρία άτομα (pic & vids)
Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό με την Ελένη Τοπαλούδη που έγινε το 2017 διέταξε η ανακρίτρια.

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η ανακρίτρια Ρόδου για την υπόθεση βιασμού, της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της στην οποία φέρονται να εμπλέκονται τρία άτομα από χωριό της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η rodiaki, η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, και χθες η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας έδωσε κατάθεση τόσο στην αστυνομία όσο και στην ανακρίτρια Ρόδου για το θέμα αυτό, όπου ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα.

Για περισσότερες από δύο ώρες κατέθεταν χθες στην ανακρίτρια Ρόδου οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι ήρθαν στο νησί μας για το σκοπό αυτό.

Οι δύο γονείς έδωσαν όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους αναφορικά με τη νέα αυτή υπόθεση, μεταξύ των οποίων και μηνύματα.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, οι ταυτότητες των τριών νεαρών ηλικίας 21-24 ετών από χωριό της Ρόδου είναι γνωστές στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας και απομένει να δοθεί το «πράσινο» φως από την ανακρίτρια Ρόδου προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν στο πλαίσιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι τρεις νεαροί φέρονται να συνευρέθηκαν ερωτικά με τη νεαρή φοιτήτρια και μάλιστα να κατέγραψαν σε βίντεο τη συνεύρεση αυτή.

Όπως η ίδια η μητέρα δήλωσε στη «Ροδιακή» μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της στην κα Ανακρίτρια, είπε όσα γνώριζε και έδωσε και ονόματα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή.

Η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας δήλωσε επίσης ότι έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται από την κα Ανακρίτρια και τους Εισαγγελείς και εξέφρασε την ελπίδα της σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Αλλά και ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης δήλωσε βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο: «Αυτά που ξέραμε τα καταθέσαμε για το συμβάν αυτό το περσινό για το βιασμό της Λίτσας μας! Και δώσαμε αυτά τα στοιχεία που γνωρίζαμε και είμαστε σίγουροι ότι η κα Ανακρίτρια όπως μέχρι τώρα έτσι και στη συνέχεια θα κάνει το καθήκον της όπως πρέπει για να δικαιωθεί και η ψυχή της Ελενίτσας μας και ενδεχομένως και άλλα κοριτσάκια, που είχαν υποστεί παρόμοια περιστατικά βιασμού ή απόπειρες βιασμών και για να ησυχάσει και η τοπική κοινωνία της Ρόδου, γιατί κάποιοι πρέπει επιτέλους να μπουν φυλακή και να έρχονται τα κορίτσια μας να σπουδάσουνε με χαρά και ασφάλεια, όπως με χαρά ήρθαμε και εμείς».