Υπόθεση Τοπαλούδη: Τα 16 λεπτά της τελευταίας της διαδρομής (vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Τα 16 λεπτά της τελευταίας της διαδρομής (vid)
Νέα πλάνα από το βανάκι και τη μεταφορά της Ελένης Τοπαλούδη στην παραλία, όπου την πέταξαν στα βράχια καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο στη Ρόδο.

Τα τελευταία δεκαέξι λεπτά της άτυχης φοιτήτριας αποτυπώνονται στο βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star. 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 28ης Νοεμβρίου, η Ελένη μπαίνει μέσα στο βαν. Κάμερα ασφαλείας από σπίτι στην περιοχή καταγράφει το βανάκι στις 02:26 τη νύχτα. Επιστρέφει στις 2:42.

Οι καταθέσεις των φίλων της

Λίγο πριν το μοιραίο ραντεβού η φοιτήτρια μιλούσε με την κολλητή της κι ένα φίλο της. Από τις καταθέσεις τους προκύπτει ότι δεν είχε κανονιστεί ραντεβού με τον 19χρονο και όλα έγιναν την τελευταία στιγμή.

«Μιλήσαμε με την Ελένη στις 22:00. Συζητούσαμε για πολλή ώρα σχετικά με το τι θα παραγγείλει να φάει. Δε μου είχε πει ότι είχε σκοπό να βγει. Δεν ξέρω πως έμπλεξε με αυτούς. Ήταν καλοπροαίρετη και κάποιες φορές είχε άγνοια κινδύνου» λέει φίλη της Ελένης.

«Μου είχε πει ότι έκανε παρέα με κάποιον από τη Λίνδο, που δεν μου κολλούσε καλά η φάτσα του και το είχα πει και στην ίδια και στην κολλητή της» λέει ένας φίλος της.

Πηγή: reader.gr