Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο δολοφόνος της, απειλούσε την 19χρονη πως «αν πει κάτι, θα το ξαναπάθει» (pics & vid)

Gazzetta team
Υπόθεση Τοπαλούδη: Ο δολοφόνος της, απειλούσε την 19χρονη πως «αν πει κάτι, θα το ξαναπάθει» (pics & vid)
Ένας από τους κατηγορούμενους για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδης απειλούσε την 19χρονη πως αν αποκάλυπτε τον βιασμό της, θα ξαναπάθαινε τα ίδια.

Νέα στοιχεία για την δράση των ατόμων που εμπλέκονται στον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη και ειδικά για τον 19χρονο Αλβανό, που κατηγορείται και για τον βιασμό της 19χρονης, έρχονται στην δημοσιότητα.

Απειλές για κλειστά στόματα
Η κινητικότητα του κατηγορούμενου, εκτός από το γεγονός οτι προχώρησε μία νέα αποτρόπαια πράξη λίγες μέρες μετά την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, φαίνεται και από μία άλλη κίνησή του. Αυτή που έκανε, προκειμένου να διασφαλίσει οτι η νεαρή κοπέλα δεν θα μιλούσε μετά τον βιασμό της.

Όταν λοιπόν ολοκλήρωσε την σεξουαλική κακοποίησή της, στη συνέχεια της είπε: «Αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις», την απείλησε όταν τελείωσε με τις αρρωστημένες του ορέξεις και την άφησε να φύγει.

Κάτι που ώθησε την 19χρονη στο να αποκρύψει το περιστατικό από τους δικούς της ανθρώπους, μέχρι που η αδελφή της άρχισε να αντιλαμβάνεται την αλλαγή στην συμπεριφορά της, μετά από έναν ολόκληρο μήνα

Το περίεργο τηλεφώνημα
Ένα άλλο στοιχείο που ερευνούν οι αρχές για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη και αποκάλυψε το bloko.gr είναι το τηλεφώνημα που είχε κάνει η άτυχη φοιτήτρια στον πατέρα του 21χρονου Έλληνα Ροδίτη.

Έκτοτε το συγκεκριμένο κινητό της άτυχης φοιτήτριας έκλεισε και με δεδομένο ότι δεν έχει βρεθεί αυτό που χρησιμοποιούσε τον τελευταίο χρόνο, δεν μπορούσε να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν μεταξύ τους νέες και πόσες.

Οι έρευνες σε υπολογιστές
Από την έρευνα που έγινε στον φορητό υπολογιστή της 23χρονης και από την εξέταση των μηνυμάτων στο messenger, διαπιστώθηκε πως δεν βρέθηκαν άλλα μηνύματα μεταξύ της Ελένης Τοπαλούδη και της δραστών.

Αντιθέτως σε αυτό του Ροδίτη υπήρχαν αρκετά με φωτογραφίες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το περιεχόμενό τους.