«Rhodes Town Night Run»: Η Ρόδος τρέχει για τη μικρή Ελευθερία! (pics)

Gazzetta team
«Rhodes Town Night Run»: Η Ρόδος τρέχει για τη μικρή Ελευθερία! (pics)
Το Σάββατο (19/01) διοργανώνεται στην πόλη της Ρόδου το «Rhodes Town Night Run», για να στηρίξει την 10 μηνών Ελευθερία στον αγώνα της!

Η μικρή Ελευθερία πάσχει από κακοήθεια στο μάτι (ρετινοβλάστωμα) και οι κάτοικοι της Ρόδου διοργανώνουν το «Rhodes Town Night Run», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τη στήριξή της.

Όλη η πόλη στέκεται στο πλευρό της Ελευθερίας, σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια της και μέσω Τραπέζης.

Το πρόγραμμα (Σάββατο 19/01):

«18:00: Συγκέντρωση μπροστά από το Δημαρχείο, όπου εκπρόσωποι του φιλανθρωπικού σωματείου «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» θα δέχονται τις δωρεές, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν τραπεζικώς οικονομική ενίσχυση στο ΙΒΑΝ του σωματείου ερανικού λογαριασμού της Πειραιώς, που γράφει η αφίσα.

19:00: Εκκίνηση δρομέων για την μεγάλη ή όση απόσταση επιθυμεί ο καθένας.

19:05: Εκκίνηση περιπατητών, οικογενειών, μικρών παιδιών. Η ομάδα θα κινηθεί παραλιακά, από το πεζοδρόμιο πίσω από το «Έλλη», ενυδρείο, Ψαροπούλα, αναστροφή στο ύψος του Βαρελιού του Τροχονόμου στην αρχή της οδού Παπαλουκά, επιστροφή στο Δημαρχείο. Θα υπάρχουν φωτογράφοι που θα καλύψουν τη μαγική αυτή νυχτερινή βόλτα μας. Φως στο κεφάλι ή έστω στο χέρι, όχι μόνο για ασφάλεια, αλλά και για λόγους συμβολικούς. Με το φως θα δώσουμε δύναμη στη μικρή Ελευθερία να νικήσει τον δικό της αγώνα για το φως και τη ζωή της.

Οι δρομείς έχοντας πάντα στο μυαλό τους τη μικρή μας ηρωίδα, θα διανύσουν όπως φαίνεται στο χάρτη (φωτο) την εξής διαδρομή. Δημαρχείο, Ενυδρείο, Ψαροπούλα, Κάτω Πέτρες Κρητικά Φανερωμένη , αναστροφή κάτω πέτρες Παπαλουκά , Β Ηπείρου, Μόντε Σμιθ, Στήλες Ναού Απόλλωνα, Αρχαίο Στάδιο, ένα γύρο μέσα στο Στάδιο, ανάβαση στροφή προς εκκλησάκι Αγ Νικολάου, κάθοδος Β Ηπείρου, είσοδος Παλιά πόλη από πύλη Ντ Αμπουάζ, προς Καστέλλο, Τζαμί, κάθοδος Σωκράτους, 1ο και 2ο συντριβάνι, έξοδος προς Τάφρο από ταβέρνα Χατζηκέλη, έξοδος μπροστά από Τάφρο, παραλιακά προς λιμάνι Κολώνας, προς Μύλους, Φάρο Αγίου Νικολάου, αναστροφή στο θηλυκό ελαφάκι, επιστροφή από «Κοντικι» προς Νέα Αγορά, Μανδράκι και τερματισμό στο Δημαρχείο.



Για όλους όσους συμμετέχουν στο Rhodes Town Night Run, θα υπάρχουν αυτοκόλλητα συμμετοχής στο μέρος της καρδιάς, σύμβολα της αγάπης για τη μικρή ηρωίδα, που θα διανέμονται στην εκκίνηση από τους εθελοντές του φιλανθρωπικού σωματείου «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» και του συλλόγου, ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ.

Κάποια φωσφορούχα γιλέκα θα διανεμηθούν για τους δρομείς από το ΜΥWAY και το σύλλογο τριάθλου ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ.

Θα διανέμονται νερά προσφορά της εταιρείας αδελφών ΚΑΤΡΗ και θα υπάρχουν στη μεγάλη απόσταση 4 σταθμοί υδροδοσίας 1) Δημαρχείο, 2) Φανερωμένη, Παπαλουκά (υπάρχει και βρύση), 3) κοντά στην κατηφόρα προς Αρχαίο Στάδιο, 4) έξοδος παλιάς πόλης στην Τάφρο στο Περίπτερο.

Στον τερματισμό νερό και μπανάνες για τους δρομείς και αναμνηστικό πάπυρο -έπαινο συμμετοχής.

Μετά το τέλος του Rhodes Town Night Run ισχύει η προσφορά της Πιτσαρίας PEPERRONI PIZZA στη Ιξιά επί της λεωφόρου Ρόδου Ιαλυσού ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όσους συμμετέχουν αθλητές και μη από τις 20.00 και έως αργά PIZZA AFTER RUN PARTY 8 euro /άτομο. Η πιτσαρία ανήκει σε διακεκριμένο τριαθλητή του συλλόγου μας.

Θα είναι μια μαγική βραδιά που θα θυμάστε όλοι με συγκίνηση και αγάπη.

Μικρή μου Ελευθερία θα είμαστε όλοι εκεί για σένα! Σ' αγαπάμε πολύ και θα γίνεις καλά!»