Άλλα δύο κορίτσια κατήγγειλαν αυτά που έζησαν στα χέρια των δύο αγοριών στην Ρόδο (vids)

Gazzetta team
Άλλα δύο κορίτσια κατήγγειλαν αυτά που έζησαν στα χέρια των δύο αγοριών στην Ρόδο (vids)
Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλα δύο κορίτσια, το ένα μάλιστα ανήλικο, είχαν ζήσει τον εφιάλτη στα χέρια του 19χρονου και του 21χρονου στην Ρόδο.

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την συμπεριφορά των δύο αγοριών που κατηγορούνται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», ακόμη δυο νεαρές κοπέλες είχαν πάει στο σπίτι στους Πεύκους με την μια μάλιστα να είναι ανήλικη. «Την είχα ρωτήσει, μου είχε εξηγήσει τι είχε γίνει, αναλυτικά, το ένα και το άλλο και από τότε ξεκίνησε να τους ψιλοφοβάται», αναφέρει η μάρτυρας για μια ανήλικη κοπέλα που βρέθηκε με τους δυο κατηγορούμενους, την οποία μάλιστα την χτύπησαν.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Όπως αναφέρεται, από τους δυο άντρες ασκήθηκε βία ώστε να «αντιγράψουν» όσα έβλεπαν σε αισθησιακή ταινία, αλλά όταν εκείνη απάντησε αρνητικά, ο 19χρονος φέρεται να την χτύπησε στο χέρι.

Μάλιστα οι δυο κατηγορούμενοι επιβίβασαν δια της βίας στο αυτοκίνητό τους την κοπέλα, σύμφωνα με την ενήλικη μάρτυρα, στην οποία είχε μιλήσει για το περιστατικό το ανήλικο θύμα. «Απ’ ότι μου είπε είχε αγγλικά, είχε γυρίσει από τα αγγλικά και την είχαν βρει στο δρόμο και της είχαν πει να πάει σε ένα μέρος που καθόμασταν συνήθως με τα παιδιά. Της είπαν και καλά ότι αν δεν πάει θα σηκώσουν φασαρία και αυτή επειδή φοβήθηκε είχε παέι».

Σύμφωνα με την μάρτυρα στην προσπάθεια τους να τους ακολουθήσει η ανήλικη μέσα στο αμάξι της φώναξαν δυνατά κι εκείνη επειδή φοβήθηκε πήγε. Όταν έφτασαν στο σπίτι στους Πεύκους, οι δυο κατηγορούμενοι έβαλαν αισθησιακή ταινία και τότε ζήτησαν από την ανήλικη να κάνει ότι βλέπει. Τότε ήταν το σημείου που η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα», με αποτέλεσμα οι δύο κατηγορούμενοι να φοβηθούν και να την αφήσουν.